Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mary j blige Songtekst: nowhere fast

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mary j blige - nowhere fast ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nowhere fast? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mary j blige! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mary j blige en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nowhere fast .

Origineel

Eh, Eh,. Eh, Eh, Eeeh. Hope your not thinking, you ain't the one. Seems your annoyed by my voice. Beacause your out there trickin'. 'Til five in the morning. I don't play that shit (Oh). Hope your not thinking, you can just leave. Homeboy please. From the tone of my voice. I know that you can see. I don't play that shit. No,No,No,. I ain't low on self esteem. No,No,No,No,No,. Other girls don't strike fear in me. I work this relationship 9 to 5. And I deserve overtime. So you can say what you want. Stake on what you want. You ain't leaving me. You ain't leaving me. You can say what you want. Stage on what you want. You ain't leaving me. You ain't leaving me (Oh). So Imma stick around, stick around. Till I get a return on my investment. All of the nights you had me trippin. All of the nights you had me stressin. You ain't going nowhere. Imma stick around, Till I get it. Till I get a return on my investment. All of the nights you had me trippin. ALl of the nights you had me stressin. You ain't going nowhere. nowhere fast. nowhere. nowhere fast. nowhere. nowhere fast. nowhere. Uh, Uh. You ain't going nowhere. nowhere fast. nowhere. nowhere fast. nowhere. nowhere in a hurry.. Uh, Uh, Oh. Hope your not thinking, you ain't the one. Seems that your tired of my face. Cause your always looking at some other chicks. I don't play that shit. Oh hope your not thinking, you can just dis me. Homeboy please. By the look on my grill. I know that you can tell. I don't play that shit. No,No,No,. Everything ain't what it seems. No,No,No,No,No,. You ain't going to be ignoring me. I work this relationship 9 to 5. And I deserve overtime. So you can say what you want. Get mad if you want. You ain't leaving me. You ain't leaving me. You can say what you want. Stake on what you want. You ain't leaving me. You ain't leaving me (Oh). So Imma stick around, stick around. Till I get a return on my investment. All of the nights you had me trippin. All of the nights you had me stressin. You ain't going nowhere. Imma stick around, Till I get it. Till I get a return on my investment. All of the nights you had me trippin. ALl of the nights you had me stressin. You ain't going nowhere. nowhere fast. nowhere. nowhere fast. nowhere. nowhere fast. nowhere. Uh, Uh. You ain't going nowhere. nowhere fast. nowhere. nowhere fast. nowhere. nowhere in a hurry.. Uh, Uh, Oh. Can't let you get away from me (let you get away). So no, don't wanna be free (no). I put in too much time. You ain't going nowwhere, boy you are mine. Been through so much with you (with you). I gave you my whole life (whole life). So im going to take my time. Wait patiently for what is mine. You ain't going nowhere. nowhere fast. nowhere. nowhere fast. nowhere. nowhere fast. nowhere. Uh, Uh. You ain't going nowhere. nowhere fast. nowhere. nowhere fast. nowhere. nowhere in a hurry.. Uh, Uh, Oh

 

Vertaling

Eh, Eh,. Eh, Eh, Eeeh. Ik hoop dat je niet denkt, dat jij het niet bent. Het lijkt erop dat je geïrriteerd bent door mijn stem. Omdat je daar aan het trickin' bent. Tot vijf uur 's morgens. Ik speel die shit niet. Ik hoop dat je niet nadenkt, je kan gewoon vertrekken. Homeboy, alsjeblieft. Aan de toon van mijn stem te horen. Ik weet dat je het kunt zien. Ik speel die shit niet. Nee, nee, nee... Ik ben niet laag op eigenwaarde. Nee, nee, nee, nee, nee. Andere meisjes boezemen me geen angst in. Ik werk deze relatie van 9 tot 5. En ik verdien overuren. Dus je kunt zeggen wat je wilt. Zet in wat je wilt. Je gaat niet bij me weg. Je gaat niet bij me weg. Je kunt zeggen wat je wilt. Zet in op wat je wilt. Je gaat niet bij me weg. Je verlaat me niet. (Oh). Dus ik blijf hier, blijf hier. Tot ik een rendement op mijn investering krijg. Al die nachten dat je me liet trippen. Al die nachten dat je me gestrest hebt. Jij gaat nergens heen. Ik blijf in de buurt, tot ik het heb. Tot ik een rendement op mijn investering heb. Alle nachten dat je me aan het trippen had. Al die nachten dat ik stress had. Je gaat nergens heen. nergens snel. nergens snel. nergens snel. nergens snel. nergens. Uh, Uh. Je gaat nergens heen. Nergens snel. Nergens snel. Nergens snel. Nergens gehaast.. Uh, Uh, Oh. Ik hoop dat je niet denkt, dat jij niet degene bent. Het lijkt erop dat je mijn gezicht beu bent. Omdat je altijd naar andere meiden kijkt. Ik speel die onzin niet. Oh ik hoop dat je niet denkt, je kunt me gewoon dissen. Homeboy alsjeblieft. Door de blik op mijn grill. Ik weet dat je het kunt zien. Ik speel die shit niet. Nee, nee, nee... Alles is niet wat het lijkt. Nee, nee, nee, nee, nee,. Je gaat me niet negeren. Ik werk deze relatie van 9 tot 5. En ik verdien overuren. Dus je kunt zeggen wat je wilt. Boos worden als je wilt. Je gaat me niet verlaten. Je gaat niet bij me weg. Je kunt zeggen wat je wilt. Doe wat je wilt. Je gaat niet bij me weg. Je verlaat me niet. (Oh). Dus ik blijf hier, blijf hier. Tot ik een rendement op mijn investering krijg. Al die nachten dat je me liet trippen. Al die nachten dat je me gestrest hebt. Jij gaat nergens heen. Ik blijf in de buurt, tot ik het heb. Tot ik een rendement op mijn investering heb. Alle nachten dat je me aan het trippen had. Al die nachten dat ik stress had. Je gaat nergens heen. nergens snel. nergens snel. nergens snel. nergens snel. nergens. Uh, Uh. Je gaat nergens heen. Nergens snel. Nergens snel. Nergens snel. Nergens gehaast.. Uh, Uh, Oh. Kan je niet van me weg laten gaan. (laat je gaan). So no, don't wanna be free (nee). Ik heb er te veel tijd ingestoken. You ain't going nowwhere, boy you are mine. Been through so much with you (met jou). Ik gaf je mijn hele leven (hele leven). Dus ik ga mijn tijd nemen. Geduldig wachten op wat van mij is. Je gaat nergens heen. nergens snel. nergens snel. nergens snel. nergens snel. nergens. Uh, Uh. Je gaat nergens heen. Nergens snel. Nergens snel. Nergens snel. Nergens gehaast.. Uh, Uh, Oh