Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mary j. blige Songtekst: special part of me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mary j. blige - special part of me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van special part of me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mary j. blige! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mary j. blige en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals special part of me .

Origineel

[Spoken Intro] You know when you Finally find that person that Makes you feel like you're really alive Like you're somebody, like you mean something to the world Feels so good to be loved Yes it does Ooh, ooh [Verse 1] Feels so good to see You right here with me Safe is what I feel when you're around Strong but sensitive When you're touching me The simple things from you is what I need [Chorus] You will always be a special part of me (Boy, you'll always be a special part of me) Boy, you make me feel like someone does love me (Make me feel like I'm alive) I'm in love No one ever gave me what you give to me (Nobody ever paid attention to me, baby) You turned a little girl into the woman I should be I'm in love [Verse 2] Boy, you really turn me on Even when something's wrong Is there anything that I can do for you, baby I just wanna comfort you There's nothing I'd rather do You make me feel so good I wanna cry All the time [Chorus] You will always be a special part of me (You will always be, yeah, baby) Boy, you make me feel like someone does love me (You make me feel like I'm alive, baby) I'm in love No one ever gave me what you give to me (Nobody ever made me feel like I was pretty, boy) You turned a little girl into the woman I should be I'm in love [Bridge] Oh baby, hold me (Baby hold me) Don't let go of me (Don't let go of me baby, baby, yeah) Baby, hold me (Boy, you better hold me) Don't let go of me (Don't let go, oh) Baby hold me Don't let go of me (Don't let go, don't let go) Baby hold me (Oh, baby, hold me) Don't let go of me (Don't let go, you) [Chorus] You will always be a special part of me (You'll always be, you'll always be, oh) Boy, you make me feel like someone does love me (You wiped all my tears away, yeah) I'm in love No one ever gave me what you give to me (Nobody ever gave me, gave me real love, boy) You turned a little girl into the woman I should be I'm in love

 

Vertaling

[Gesproken intro] Je weet wanneer je eindelijk die persoon vindt die je het gevoel geeft dat je echt leeft dat je iemand bent, dat je iets betekent voor de wereld Het voelt zo goed om geliefd te zijn Ja, dat doet het Ooh, ooh [Verse 1] Het voelt zo goed om te zien You right here with me Veilig is wat ik voel als jij in de buurt bent Sterk maar gevoelig When you're touching me De simpele dingen van jou is wat ik nodig heb [refrein] Je zult altijd een speciaal deel van me zijn (Jongen, je zult altijd een speciaal deel van me zijn) Jongen, je geeft me het gevoel dat iemand van me houdt (Geef me het gevoel dat ik leef) Ik ben verliefd No one ever gave me what you give to me Niemand heeft ooit aandacht aan mij besteed, baby You turned a little girl into the woman I should be ik ben verliefd [Verse 2] Jongen, je windt me echt op Zelfs als er iets mis is Is er iets dat ik voor je kan doen, schat Ik wil je alleen maar troosten There's nothing I'd rather do Je geeft me zo'n goed gevoel dat ik wil huilen de hele tijd [refrein] Je zal altijd een speciaal deel van mij zijn (Dat zul je altijd zijn, ja, schatje) Jongen, je geeft me het gevoel dat iemand van me houdt (Je geeft me het gevoel dat ik leef, baby) Ik ben verliefd No one ever gave me what you give to me Niemand heeft me ooit het gevoel gegeven dat ik mooi was, jongen. You turned a little girl into the woman I should be I'm in love [Bridge] Oh baby, hou me vast (Baby hou me vast) Don't let go of me (Don't let go of me baby, baby, yeah) Baby, hou me vast (Jongen, je kunt me beter vasthouden) Don't let go of me (Don't let go, oh) Baby hold me Don't let go of me (Don't let go, don't let go) Baby hold me (Oh, baby, hou me vast) Don't let go of me (Don't let go, you) [Chorus] Je zult altijd een speciaal deel van me zijn (You'll always be, you'll always be, oh) Jongen, je geeft me het gevoel dat iemand van me houdt (Je veegde al mijn tranen weg, ja) Ik ben verliefd No one ever gave me what you give to me (Niemand gaf me ooit, gaf me echte liefde, jongen) You turned a little girl into the woman I should be I'm in love