Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mary J Blige Songtekst: Sweet Thing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mary J Blige - Sweet Thing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Sweet Thing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mary J Blige! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mary J Blige en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Sweet Thing .

Origineel

I'ma love you anyway Even if ya can not stay I think you are the one for me Here is where you ought to be I just want to satisfy ya Cuz you're not mine and I can't deny it Don't you hear me talking baby Love me now or i'll go crazy!!! Chorus (Whoa Whoa) Sweet Thang Don't you know you're my everythang (Whoa Whoa) Sweet Thang Don't you know you're my everythang Verse 2 (Yes you are.)(Yes you are baby) I wish you were my lover but you act so undercover Love ya child my whole life long be it right or be it wrong I'm only what ya make me baby Don't walk away Don't be so shady Don't want your mind Don't want your money These words I say they may sound funny but Repeat Chorus (Haaaaaaaaaaaa, yeah yeah, oh oh oh ohhh) Bridge You are my heat You are my fire You make me weak with your desire Love ya child my whole life long Be it right or be it wrong I just wanna satisfy ya Cuz you're not mine and I can't deny it Don't ya hear me talking baby Love me now or i'll go crazy!!!!!!!! (You are my fire, I can't denyyy it Talk to me, talk to me baby Come on, cuz you're my sweet thang Sweet thang) ad lib till fade.

 

Vertaling

Ik ben toch van je hou Zelfs indien ya kunnen niet blijven Ik denk dat jij degene bent die voor mij Hier is waar je zou moeten zijn Ik wil gewoon voldoen aan ya Cuz u bent niet de mijne en ik kan niet ontkennen Hoor je me praten baby Love me nu of ik gek! Koor (Whoa Whoa) Sweet Thang Weet je niet dat je bent mijn everythang (Whoa Whoa) Sweet Thang Weet je niet dat je bent mijn everythang Vers 2 (Ja je bent.) (Ja, u bent baby) Ik wou dat je mijn minnaar, maar u handelt dus undercover Love ya kind van mijn hele leven lang het recht om te worden of het verkeerd Ik ben alleen wat te maken ya me baby Don't Walk Away Wees niet zo schaduwrijk Wilt u niet uw mening Wilt u niet uw geld Deze woorden die ik zeggen dat ze klinkt misschien grappig, maar Repeat Chorus (Haaaaaaaaaaaa, yeah yeah, oh oh oh ohhh) Brug Jij bent mijn warmte U bent mijn vuur Je maakt me zwak met uw wens Love ya kind van mijn hele leven lang Of het nu rechts of het verkeerd Ik wil gewoon voldoen aan ya Cuz u bent niet de mijne en ik kan niet ontkennen Don't ya me horen praten baby Love me nu of ik gagek !!!!!!!! (U bent mijn vuur, kan ik niet denyyy het Praat tegen me, praat met me baby Kom op, cuz je bent mijn lieve thang Sweet Thang) ad lib tot vervagen.