Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mary J. Blige Songtekst: The Living Proof

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mary J. Blige - The Living Proof ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van The Living Proof? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mary J. Blige! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mary J. Blige en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals The Living Proof .

Origineel

It's gonna be a long long journey It's gonna be an uphill climb It's gonna be a tough fight It's gonna be some lonely nights But I'm ready to carry on I'm so glad the worst is over Cause it almost took me out I can start living now, ooh I feel like I can do anythin' And finally I'm not afraid to breathe Anything you say to me And everything you do You can't deny the truth Cause I'm the living proof So many don't survive They just don't make it through But look at me ooh I'm the living proof Oh yes I am Thinkin' back life's been painful Yes it was Took a while to learn how to smile So now I'm gonna talk to my people oh About the storm oh about the storm Oh so glad the worst is over I can start flyin' now oh My best days are right in front of me And I'm almost there Cause now I am free Anything you say to me And everything you do You can't deny the truth Cause I'm the living proof So many don't survive They just don't make it through But look at me I'm the living proof I know where I'm goin' hey Cause I know where I've been oh I gotta few stars that showin' hey I'm gonna stay strong keep goin' That's the way that I will Anything you say to me And everything you do You can't deny the truth Cause I'm the living proof oh So many don't survive They just don't make it through But look at me yeah yeah I'm the living proof Nothing about my life's been easy But nothings gonna keep me down Cause I know a lot more today Than I knew yesterday So I am ready to carry on Oh Lordy mmmm Read more: Mary J Blige - The Living Proof Lyrics | MetroLyrics

 

Vertaling

Het gaat een lange lange reis Het zal een zware klim te zijn Het zal een zware strijd worden Het zal enkele eenzame nachten Maar ik ben klaar om door te gaan Ik ben zo blij dat het ergste voorbij is Want het kostte me bijna uit Ik kan nu gaan leven, ooh Ik voel me alsof ik kan doen anythin ' En tot slot ben ik niet bang om te ademen Alles wat je tegen mij zeggen En alles wat je doet Je kunt de waarheid niet ontkennen Want ik ben het levende bewijs Zoveel niet overleven Ze gewoon niet maken door Maar kijk naar mij ooh Ik ben het levendebewijs Oh ja ik ben Denken 'back leven is pijnlijk geweest Ja het was Duurde een tijdje om te leren hoe om te lachen Dus nu ben ik aan mijn volk gaan praten oh Over de storm oh over de storm Oh zo blij dat het ergste voorbij is Ik kan beginnen Flyin 'nu oh Mijn beste dagen zijn recht tegenover mij En ik ben er bijna Want nu ben ik vrij Alles wat je tegen mij zeggen En alles wat je doet Je kunt de waarheid niet ontkennen Want ik ben het levende bewijs Zoveel niet overleven Ze gewoon niet maken door Maar kijk naar mij Ik ben het levendebewijs Ik weet waar ik ben goin 'hey Want ik weet waar ik ben geweest oh Ik moet weinige sterren die showin 'hey Ik zal sterk blijven houden goin ' Dat is de manier waarop ik wil Alles wat je tegen mij zeggen En alles wat je doet Je kunt de waarheid niet ontkennen Want ik ben het levende bewijs oh Zoveel niet overleven Ze gewoon niet maken door Maar kijk naar mij yeah yeah Ik ben het levende bewijs Niets over mijn leven is makkelijk geweest Maar woordjes blijf me down Want ik weet veel meer vandaag Dan ik gisteren wist Dus ik benklaar om door te gaan Oh Lordy mmmm Lees meer: ​​Mary J Blige - The Living Proof Lyrics | MetroLyrics