Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mary j blige Songtekst: till the morning

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mary j blige - till the morning ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van till the morning? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mary j blige! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mary j blige en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals till the morning .

Origineel

We 'bout to take y'all way back, to love. Morning, can you touch me, can you help me?. Morning, to the sweet stuff, let me heat up. Make me loose my mind, loose freq of time. But I gotta work. You keep sending messages you wantin me. But instant messages don't be as?. If you wanna get me, put your energy. You should in the real not on the phone. Yeah yeah. I'm sensing it when you come close. Boy come on cause I'm getting mown. Oooh, oooh. I love it when you do that soul. Turn it up that turns me on. Morning, can you touch me, can you help me?. Morning, to the sweet stuff, let me heat up. Make me loose my mind, loose freq of time. But I gotta work. I can see you know most wrepped up in the sheets. You got me going crazy screeming more. If you want to get me, like you want me to be. Than you gotta stop me for dancing on the floor. Yeah yeah. I'm sensing it when you come close. Boy come on cause I'm getting mown. Oooh, oooh. I love it when you do that soul. Turn it up that turns, me on. Morning, can you touch me, can you help me?. Morning, to the sweet stuff, let me heat up. Make me loose my mind, loose freq of time. But I gotta work. Morning, can you touch me, can you help me?. Okay, we gonna take you to the rooftop, c'mon. Touch me, hold me. Kiss me, closely. Teach me, show me, enjoy me. Touch me, hold me. Kiss me, closely. Teach me, show me, enjoy me. Now did you like it?. How did you feel?. Was it good to ya?. Can you give a little more?. Now relax now baby. Let me ease your mind. Let me get it together. And I'll regret it till?. Yeah yeah. I'm sensing it when you come close. Boy come on cause I'm getting mown. Oooh_oooh. I love it when you do that soul. Turn it up that turns, me on. Morning, can you touch me, can you help me?. Morning, to the sweet stuff, let me heat up. Make me loose my mind, loose freq of time. But I gotta work. Morning, can you touch me, can you help me?. Touch me, hold me. Kiss me, closely. Teach me, show me, enjoy me. Touch me, hold me. Kiss me, closely. Teach me, show me, enjoy me. Touch me, hold me. Kiss me, closely. Teach me, show me, enjoy me. Touch me, hold me. Kiss me, closely. Teach me, show me, enjoy me

 

Vertaling

We zijn van plan om jullie mee terug te nemen, naar de liefde. Morgen, kan je me aanraken, kan je me helpen? Morning, to the sweet stuff, let me heat up. Maak dat ik mijn verstand verlies, verlies de tijd. Maar ik moet werken. Je blijft berichten sturen dat je me wilt. Maar instant messages zijn niet zo? Als je me wilt krijgen, stop je energie. Je moet in het echt zijn, niet aan de telefoon. Ja, ja. Ik voel het als je dichtbij komt. Jongen kom op want ik word gemaaid. Oooh, oooh. Ik hou ervan als je dat doet soul. Zet het harder dat windt me op. Morgen, kan je me aanraken, kan je me helpen? Morning, to the sweet stuff, let me heat up. Make me loose my mind, loose freq of time. Maar ik moet werken. Ik kan zien dat je het meest opgewonden bent in de lakens. Je maakt me gek, ik schreeuw nog meer. Als je me wilt krijgen, zoals je wilt dat ik ben. Dan moet je me stoppen om op de vloer te dansen. Yeah yeah. Ik voel het als je dichtbij komt. Jongen kom op want ik word gemaaid. Oooh, oooh. Ik hou ervan als je die soul doet. Zet het harder, dat windt me op. Morgen, kan je me aanraken, kan je me helpen? Morning, to the sweet stuff, let me heat up. Make me loose my mind, loose freq of time. Maar ik moet werken. Morgen, kan je me aanraken, kan je me helpen? Oké, we nemen je mee naar het dak, kom op. Raak me aan, hou me vast. Kus me, van dichtbij. Leer het me, laat het me zien, geniet van me. Raak me aan, hou me vast. Kus me, van dichtbij. Leer me, toon me, geniet van me. Vond je het nu leuk? Hoe voelde je je? Was het goed voor je? Kan je een beetje meer geven? Ontspan je nu, schatje. Laat me je geest verlichten. Laat me het op een rijtje zetten. En ik zal er spijt van hebben tot? Yeah yeah. Ik voel het als je dichtbij komt. Jongen kom op want ik word gemaaid. Oooh_oooh. Ik hou ervan als je dat doet soul. Zet het harder, dat windt me op. Morgen, kan je me aanraken, kan je me helpen? Morning, to the sweet stuff, let me heat up. Make me loose my mind, loose freq of time. Maar ik moet werken. Morgen, kan je me aanraken, kan je me helpen?. Raak me aan, hou me vast. Kus me, van dichtbij. Leer het me, toon het me, geniet van me. Raak me aan, hou me vast. Kus me, van dichtbij. Leer me, toon me, geniet van me. Raak me aan, hou me vast. Kus me, van dichtbij. Leer me, toon me, geniet van me. Raak me aan, hou me vast. Kus me, van dichtbij. Leer me, toon me, geniet van me