Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mary j. blige Songtekst: you know new mix

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mary j. blige - you know new mix ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you know new mix? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mary j. blige! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mary j. blige en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you know new mix .

Origineel

Know, when you know, you know, you kn-know When you know, when you kn-kn-know kn-kn-know, right? Know, when you know, you know, you kn-know, right? You know what you want when you feel that you want it Know, when you know, you know, you kn-know When you know, when you kn-kn-know kn-kn-know, right? Know, when you know, you know, you kn-know, right? You know what you want when you feel that you want it You can tell in your heart what its gonna be When you feel the fire like when you're holding me I took a chance when you sung and danced Let me feel like plans could be made for us both to be Lovers and friends til the end, what its got us in Never wouldve thought it was you that would choose me Now I'm on a flight, ain't afraid of heights I can breathe right, exhale, cause you did something to me When you made me feel loved, really made me give up When I didn't see much, when I felt your touch What a man say once in the first 12 months I ain't heard in my life from the closest one There's so much I knew, too good to be true When it came so fast, what's a girl to do? Never will I say when a man won't change Cause you changed my life and I'm so damn happy baby Know, when you know, you know, you kn-know When you know, when you kn-kn-know kn-kn-know, right? Know, when you know, you know, you kn-know, right? You know what you want when you feel that you want it Know, when you know, you know, you kn-know When you know, when you kn-kn-know kn-kn-know, right? Know, when you know, you know, you kn-know, right? You know what you want when you feel that you want it Every time enough is enough, you love me full time So I know that it's me, that it's me that you're living for A little hug and a kiss to show me you miss me An all you really want to do is be here with me Lovers and friends til the end, what its got us in Never wouldve thought it was you that would choose me Now I'm on a flight, ain't afraid of heights I can breathe right, exhale, cause you did something to me You made me feel loved, really made me give up When I didn't see much, when I felt your touch What a man say once in the first 12 months I ain't heard in my life from the closest one There's so much I knew, too good to be true When it came so fast, what's a girl to do? Never will I say when a man won't change Cause you changed my life and I'm so damn happy baby Know, when you know, you know, you kn-know When you know, when you kn-kn-know kn-kn-know, right? Know, when you know, you know, you kn-know, right? You know what you want when you feel that you want it Know, when you know, you know, you kn-know When you know, when you kn-kn-know kn-kn-know, right? Know, when you know, you know, you kn-know, right? You know what you want when you feel that you want it You know when you really know You know in your heart that you fell in love Let this feeling make you lose control And just let go because you know when you know, you know You know what you want when you feel that you want it You know when you know Know, when you know, you know, you kn-know When you know, when you kn-kn-know kn-kn-know, right? Know, when you know, you know, you kn-know, right? You know what you want when you feel that you want it Know, when you know, you know, you kn-know When you know, when you kn-kn-know kn-kn-know, right? Know, when you know, you know, you kn-know, right? You know what you want when you feel that you want it Know, when you know, you know, you kn-know When you know, when you kn-kn-know kn-kn-know, right? Know, when you know, you know, you kn-know, right? You know what you want when you feel that you want it You know what you want when you feel that you want it You know what you want when you feel that you want it

 

Vertaling

Als je weet, als je weet, weet je, weet je Wanneer je weet, wanneer je weet, weet je, weet je, juist? Weten, wanneer je weet, je weet, je weet, toch? Je weet wat je wilt als je voelt dat je het wilt Weet, wanneer je weet, weet je, weet je Wanneer je weet, wanneer je weet, weet je, weet je, juist? Weet, wanneer je weet, je weet, je weet, juist? Je weet wat je wilt als je voelt dat je het wilt Je kunt in je hart zeggen wat het zal zijn When you feel the fire like when you're holding me I took a chance when you sung and danced Laat me voelen dat er plannen gemaakt kunnen worden voor ons beiden Geliefden en vrienden tot het einde, waar het ons in heeft gebracht Nooit gedacht dat jij het was die mij zou kiezen Now I'm on a flight, ain't afraid of heights I can breathe right, exhale, cause you did something to me When you made me feel loved, really made me give up Toen ik niet veel zag, toen ik je aanraking voelde Wat een man eenmaal zegt in de eerste 12 maanden Ik heb in mijn leven niets gehoord van de dichtstbijzijnde Er is zo veel dat ik wist, te mooi om waar te zijn When it came so fast, what's a girl to do? Nooit zal ik zeggen wanneer een man niet zal veranderen Cause you changed my life and I'm so damn happy baby When you know, you know, you kn-know Wanneer je weet, wanneer je weet, weet je, weet je, juist? Weet je, als je weet, weet je, weet je, toch? Je weet wat je wilt als je voelt dat je het wilt Weet, wanneer je weet, weet je, weet je Wanneer je weet, wanneer je weet, weet je, weet je, juist? Weet, wanneer je weet, je weet, je weet, juist? Je weet wat je wilt als je voelt dat je het wilt Elke keer als genoeg genoeg is, hou je de hele tijd van me Dus ik weet dat ik het ben, dat ik het ben waar je voor leeft Een kleine knuffel en een kus om me te laten zien dat je me mist En alles wat je echt wilt doen is hier bij mij zijn Lovers and friends til the end, what its got us in Nooit gedacht dat jij het was die mij zou kiezen Now I'm on a flight, ain't afraid of heights I can breathe right, exhale, cause you did something to me Je liet me geliefd voelen, liet me echt opgeven Toen ik niet veel zag, toen ik je aanraking voelde Wat een man eenmaal zegt in de eerste 12 maanden Ik heb in mijn leven niet gehoord van de naaste Er is zo veel dat ik wist, te mooi om waar te zijn When it came so fast, what's a girl to do? Nooit zal ik zeggen wanneer een man niet zal veranderen Cause you changed my life and I'm so damn happy baby When you know, you know, you kn-know Wanneer je weet, wanneer je weet, weet je, weet je, toch? Weet je, als je weet, weet je, weet je, toch? Je weet wat je wilt als je voelt dat je het wilt Weet, wanneer je weet, weet je, weet je Wanneer je weet, wanneer je weet, weet je, weet je, juist? Weet, wanneer je weet, weet je, weet je, juist? Je weet wat je wilt als je voelt dat je het wilt Je weet het als je het echt weet Je weet in je hart dat je verliefd bent Laat dit gevoel je de controle doen verliezen En laat het gewoon los want je weet wanneer je het weet, je weet het Je weet wat je wilt als je voelt dat je het wilt Je weet het wanneer je het weet Weet, wanneer je weet, je weet, je weet Wanneer je weet, wanneer je weet, weet je, weet je, juist? Weet, wanneer je weet, je weet, je weet, juist? Je weet wat je wilt als je voelt dat je het wilt Weet, wanneer je weet, weet je, weet je When you know, when you kn-kn-know kn-kn-know, right? Weet, wanneer je weet, weet je, weet je, juist? Je weet wat je wilt als je voelt dat je het wilt Weet, wanneer je weet, weet je, weet je When you know, when you kn-kn-know kn-kn-know, right? Weet, wanneer je weet, weet je, weet je, juist? Je weet wat je wilt als je voelt dat je het wilt Je weet wat je wilt als je voelt dat je het wilt Je weet wat je wilt als je voelt dat je het wilt