Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mary Mac Gregor Songtekst: Torn Between Two Lovers

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mary Mac Gregor - Torn Between Two Lovers ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Torn Between Two Lovers? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mary Mac Gregor! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mary Mac Gregor en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Torn Between Two Lovers .

Origineel

There are times when a woman has to say what's on her mind Even though she knows how much it's gonna hurt Before I say another word let me tell you I love you Let me hold you close and say these words as gently as I can There's been another man that I've needed and I've loved But that doesn't mean I love you less And he knows you can't possess me and he knows he never will There's just this empty place inside of me that only he can fill Torn between two lovers, feelin' like a fool Lovin' both of you is breakin' all the rules Torn between two lovers, feelin' like a fool Lovin' you both is breakin' all the rules You mustn't think you've failed me just because there's someone else You were the first real love I ever had And all the things I ever said, I swear they still are true For no one else can have the part of me I gave to you Torn between two lovers, feelin' like a fool Lovin' both of you is breakin' all the rules Torn between two lovers, feelin' like a fool Lovin' you both is breakin' all the rules I couldn't really blame you if you turned and walked away But with everything I feel inside, I'm asking you to stay Torn between two lovers, feelin' like a fool Lovin' both of you is breakin' all the rules Torn between two lovers, feelin' like a fool Lovin' you both is breakin' all the rules Torn between two lovers Feelin' like a fool Lovin' both of you is breakin' all the rules

 

Vertaling

Er zijn momenten waarop een vrouw heeft om te zeggen wat er op haar hoofd Hoewel ze weet hoeveel het gaat pijn doen Voordat ik zeg een woord laat me je vertellen dat ik van je hou Laat me je vasthouden dicht en zeggen dat deze woorden zo voorzichtig als ik kan Er is al een andere man die ik heb nodig had en ik heb liefgehad Maar dat betekent niet dat ik van je hou minder En hij weet dat je me niet kan hebben en hij weet dat hij nooit zal Er is alleen deze lege plek in mij die alleen hij kan invullen Verscheurd tussen twee geliefden, feelin 'als een dwaas Lovin 'beidevan u breken 'alle regels Verscheurd tussen twee geliefden, feelin 'als een dwaas Lovin 'u beiden is breken' alle regels Je moet niet denken dat je me hebt gefaald, alleen maar omdat er iemand anders Jij was de eerste echte liefde die ik ooit heb gehad En alle dingen die ik ooit gezegd, ik zweer ze nog steeds waar zijn Want niemand anders kan het deel van mij gaf ik aan jou Verscheurd tussen twee geliefden, feelin 'als een dwaas Lovin 'jullie beiden is breken' alle regels Verscheurd tussen twee geliefden, feelin 'als een dwaas Lovin 'u beiden isBreakin 'alle regels Ik kon je niet echt kwalijk nemen als je draaide zich om en liep weg Maar met alles wat ik voel van binnen, ik vraag u om te blijven Verscheurd tussen twee geliefden, feelin 'als een dwaas Lovin 'jullie beiden is breken' alle regels Verscheurd tussen twee geliefden, feelin 'als een dwaas Lovin 'u beiden is breken' alle regels Verscheurd tussen twee geliefden Feelin 'als een dwaas Lovin 'jullie beiden is breken' alle regels