Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mary Mary Songtekst: Walking

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mary Mary - Walking ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Walking? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mary Mary! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mary Mary en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Walking .

Origineel

"Walking" [Verse 1:] Tell me what you see when I pass by A shadow, a cloud, or a line in the sky Am I gettin' you wrong or am I gettin' you right Well, all I can take is one, One step at a time [Bridge:] Look at me, I'm trying Everyday, I fall down I make mistakes Get back up Try again Next time that you see me [Chorus: 2x] I'm walking, I'm walking, I'm walking I'm walking, I'm walking, I'm walking [Verse 2:] Some people say walking takes too long But I say with walking you can't go wrong Why should you rush your way through life You won't get very far, running all the time [Bridge:] Look at me, I'm trying Everyday, I fall down I make mistakes Get back up Try again Next time that you see me [Chorus: 2x] I'm walking, I'm walking, I'm walking I'm walking, I'm walking, I'm walking [Bridge:] What does my life say about me Can anyone see Does it show I rock with the greatest I can't get back the time I spent Use the rest of it To show all the world how I made it [Chorus: 4x] I'm walking, I'm walking, I'm walking I'm walking, I'm walking, I'm walking

 

Vertaling

"Wandelen" [Verse 1:] Vertel me wat je ziet als ik voorbij Een schaduw, een wolk, of een lijn in de lucht Ben ik gettin 'je verkeerd of ben ik gettin' je hebt gelijk Nou, alles wat ik kan nemen is één, Een stap op een moment [Bridge:] Kijk naar mij, ik probeer Elke dag, ik naar beneden vallen Ik maak fouten Get back up Probeer opnieuw De volgende keer dat je me ziet [Chorus: 2x] Ik loop, ik loop, ik loop Ik loop, ik loop, ik loop [Verse 2:] Sommige mensen zeggen dat het lopen duurt te lang Maar ik zeg met het lopen ukan niet fout gaan Waarom zou je haast je een weg door het leven Je zal niet ver komen, lopen de hele tijd [Bridge:] Kijk naar mij, ik probeer Elke dag, ik naar beneden vallen Ik maak fouten Get back up Probeer opnieuw De volgende keer dat je me ziet [Chorus: 2x] Ik loop, ik loop, ik loop Ik loop, ik loop, ik loop [Bridge:] Wat doet mijn leven over mij zeggen Kan iedereen zien Is het tonen van I rock met de grootste Ik kan niet terug de tijd die ik besteed Gebruik de rest van het Aan de hele wereld laten zien hoe ikheb het gehaald [Chorus: 4x] Ik loop, ik loop, ik loop Ik loop, ik loop, ik loop