Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mary wells Songtekst: i’ve got a notion

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mary wells - i’ve got a notion ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’ve got a notion? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mary wells! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mary wells en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’ve got a notion .

Origineel

I’ve got a notion To walk right out that door And you’re pleading like you did before You better wake up before we break up I’ve got a notion I’ve got a notion I tried to please you But then you broke my heart When all I wanted was for you to do your part Been a bit weasy No, don’t deceive me I’ve got a notion I’ve got a notion I can’t go on talking Rise above Crying at night Yearning for your love When you tease me You think, you think that I feel fine And if I stay here with you I’m bound to lose my mind Oh, I’ve got a notion To leave you by yourself Give my devotion enough to someone else Someone who need me Who won’t deceive me I’ve got a notion I’ve got a notion I’ve got a notion I’m gonna have to put you down If you don’t stop you doggin’ me around I said baby I mean, baby I’m gonna have to put you down Got a notion I’ve got a notion I’m gonna have to put you down I said baby I mean, baby I’m gonna have to put you down I’ve got a notion Yeah, I’ve got a notion

 

Vertaling

Ik heb een idee Om die deur uit te lopen En je smeekt zoals je eerder deed Je kunt beter wakker worden voordat we uit elkaar gaan Ik heb een idee Ik heb het idee Ik heb geprobeerd je te behagen Maar toen brak je mijn hart Terwijl ik alleen maar wilde dat jij je deel deed Been a bit weasy Nee, bedrieg me niet Ik heb een idee Ik heb een idee Ik kan niet blijven praten Stijg boven Huilend in de nacht hunkerend naar jouw liefde Wanneer je me plaagt Je denkt, je denkt dat ik me goed voel En als ik hier blijf met jou Ik ben gebonden om mijn verstand te verliezen Oh, ik heb een idee Om je alleen te laten Mijn toewijding aan iemand anders te geven Iemand die me nodig heeft Die me niet zal bedriegen Ik heb een idee Ik heb een idee Ik heb het idee Ik zal je moeten laten inslapen Als je niet stopt met me te achtervolgen Ik zei schatje. Ik bedoel, schatje Ik zal je moeten laten inslapen Ik heb een idee Ik heb een idee Ik moet je neerzetten Ik zei schatje Ik bedoel, schatje Ik zal je moeten laten inslapen Ik heb een idee Ja, ik heb een idee