Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Marylin Manson Songtekst: A Place In The Dirt

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Marylin Manson - A Place In The Dirt ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van A Place In The Dirt? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Marylin Manson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Marylin Manson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals A Place In The Dirt .

Origineel

We are damned and we are dead all god's children to be sent to our perfect place in the sun and in the dirt There's a windshield in my heart we are bugs so smeared and scarred and could you stop the meat from thinking before I swallow all of it, could you please? Put me in the motorcade put me in the death parade dress me up and take me dress me up and make me your dying god angels with needles poked through our eyes let the ugly light of the world in we were no longer blind we were no longer blind Put me in the motorcade put me in the death parade dress me up and take me dress me up and make me your dying god Now we hold the "ugly head" the Mary-whore is at the bed They've cast the shadow of our perfect death in the sun and in the dirt. Buma/Stemra Songteksten.net heeft toestemming van Stichting Buma/Stemra om deze songtekst te tonen. De songteksten mogen niet anders dan voor prive-gebruik gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan.

 

Vertaling

We zijn verdoemd en wij zijn dood alle kinderen van God te worden verzonden onze perfecte plek in de zon en in het vuil Er is een windscherm in mijn hart we zijn bugs zo vlekkerig en littekens en kon je het vlees van het denken te stoppen voordat ik slik alles, wilt u alstublieft? Zet me in de colonne zet me in de dood parade kleed me op en neem me dress me up en maak me je stervende god engelen met naalden prikte door onze ogen Laat de lelijke licht van de wereld in we waren niet langer blind we warenniet langer blind Zet me in de colonne zet me in de dood parade kleed me op en neem me dress me up en maak me je stervende god Nu houden we het "lelijke kop" de Mary-hoer is op het bed Ze hebben de schaduw van onze perfecte dood werpen in de zon en in het vuil. Buma / Stemra Songteksten.net has Toestemming van Stichting Buma / Stemra OM this songtekst te Tonen. De songteksten Mogen Niet anders dan for prive-gebruik Gebruikt Worden, iedere andere Verspreiding van de songteksten is NietToegestaan.