Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Marylin Manson Songtekst: Believe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Marylin Manson - Believe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Believe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Marylin Manson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Marylin Manson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Believe .

Origineel

in a favor of a good intention never mind the destination (future lay) your sure destruction back and down is not an option that's what you've said, you gotta believe in me, i am everything i'm the final step you take to ??? you gotta believe in me, i am everything i'm the only one still after your reality you gotta believe in me you gotta believe in me you dug a hole in (favor) side your perfect world was compromised you still don't know who, what the hell you are you're olny worried about the palace when you're good as god that's what you've said, you gotta believe in me, i am everything i'm the final step you take to ??? you gotta believe in me, i am everything i'm the only one still after your reality you gotta believe in me you gotta believe in me see these suns of (pacrocy)? it's feeding off your apathy about the surface all as well but (dig a bed) and go to hell just put a bullet in my head or all our deed been love for dead (?) just shut your mouth and close your eyes reality's alive that's what you've said, you gotta believe in me, i am everything i'm the final step you take to ?? you gotta believe in me, i am everything i'm the only one still after your reality you gotta believe in me you gotta believe in me Buma/Stemra Songteksten.net heeft toestemming van Stichting Buma/Stemra om deze songtekst te tonen. De songteksten mogen niet anders dan voor prive-gebruik gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan.

 

Vertaling

in een ten gunste van een goede intentie laat staan ​​de plaats van bestemming (Toekomstige leg) je zeker vernietiging rug en naar beneden is geen optie dat is wat je hebt gezegd, je moet geloven in mij, ik ben alles ik ben de laatste stap die je neemt om ??? je moet geloven in mij, ik ben alles ik ben de enige die nog na uw werkelijkheid je moet geloven in mij je moet geloven in mij je een gat in de (voor) kant gegraven uw perfecte wereld was gecompromitteerd je weet nog steeds niet wie, wat de hel je bent je bent olny bezorgdover het paleis als je goed als god bent dat is wat je hebt gezegd, je moet geloven in mij, ik ben alles ik ben de laatste stap die je neemt om ??? je moet geloven in mij, ik ben alles ik ben de enige die nog na uw werkelijkheid je moet geloven in mij je moet geloven in mij zie deze zonnen van (pacrocy)? het is het voeden van uw apathie over het oppervlak van alle alsook maar (graven een bed) en ga naar de hel gewoon een kogel in mijn hoofd of al onze daad zijn liefde voor de dood (?) net sluit je mond en dichtjouw ogen de realiteit van leven dat is wat je hebt gezegd, je moet geloven in mij, ik ben alles Ik ben de laatste stap je naar ?? je moet geloven in mij, ik ben alles ik ben de enige die nog na uw werkelijkheid je moet geloven in mij je moet geloven in mij Buma / Stemra Songteksten.net has Toestemming van Stichting Buma / Stemra OM this songtekst te Tonen. De songteksten Mogen Niet anders dan for prive-gebruik Gebruikt Worden, iedere andere Verspreiding van de songteksten is Niet toegestaan.