Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Marymary Songtekst: God In Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Marymary - God In Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van God In Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Marymary! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Marymary en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals God In Me .

Origineel

I just wanna tell the truth mayne I just wanna tell the truth mayne I just wanna tell the truth mayne I just wanna tell the truth mayne You're so fly, you're so high Everybody 'round you trying to figure out why You're so cool, you win all the time Everywhere you go, man you get a lot of shine You draw like a magnet, better yet I have it Everything you wear people say they gotta have it From the sweat suit to the white tee to the Gucci You can probably say people wanna get like me But what they don't know is when you go home And get behind closed doors, man you hit the floor And what they can't see is you're on you're knees So the next time you get it just tell 'em It's the God in me, it's the God in me It's the God in me, it's the God in me It's the God in me You think I'm so fresh, you think I'm so clean You think I'm so sweet It's the God in me, it's the God in me It's the God in me You see her style, you think she nice You look at her whip, you say the whip tight You look at her crib, you thinking she's paid You look at her life, you think she's got it made [ From : ] But everything she's got, the girl's been given She call it a blessing but you call it living When it come to money she can be a hero She writes them checks with a whole lot of zeros But what you don't know is when she get home And get behind closed doors, man she hit the floor And what you can't see is she on her knees And if you ask her she'll tell you It's the God in me, it's the God in me It's the God in me, it's the God in me It's the God in me You think I'm so fresh, you think I'm so clean You think I'm so sweet It's the God in me, it's the God in me It's the God in me What is it you think you see when you see me, you see me? You don't know how much I pray Don't know how much I gave, don't know how much I changed I'm just tryna explain It's the God in me, it's the God in me It's the God in me, it's the God in me It's the God in me You think I'm so fresh, you think I'm so clean You think I'm so sweet It's the God in me, it's the God in me It's the God in me It's the God in me You think I'm so fresh, you think I'm so clean You think I'm so sweet It's the God in me

 

Vertaling

Ik wil gewoon de waarheid te vertellen Mayne Ik wil gewoon de waarheid te vertellen Mayne Ik wil gewoon de waarheid te vertellen Mayne Ik wil gewoon de waarheid te vertellen Mayne Je bent zo vliegt, je bent zo hoog Iedereen om je heen probeert te achterhalen waarom Je bent zo cool, dan win je de hele tijd Overal waar je komt, man krijg je een veel glans U trekt als een magneet, beter nog Ik heb het Alles wat je draagt mensen zeggen dat ze moeten ermee hebben Van het zweet pak naar de witte tee naar de Gucci U kunt waarschijnlijk zeggen mensen willen get like me Maar wat ze niet weten is wanneer u naar huis te gaan En neem plaats achter gesloten deuren, man je de grond raakte En wat ze niet kunnen zien is dat je op je knieën Dus de volgende keer krijg je het gewoon zeggen 'em Het is de God in mij, het is de God in mij Het is de God in mij, het is de God in mij Het is de God in mij Je denkt dat ik zo fris, je denkt dat ik zo schoon Denk je dat ik zo lief Het is de God in mij, het is de God in mij Het is de God in mij Zie je haar stijl, je denkt dat ze leuk Je kijkt naar haar zweep, zeg je de zweep strak Ukijk naar haar wieg, denk je dat ze betaald Je kijkt naar haar leven, denk je dat ze heeft het gemaakt [Van: ] Maar alles wat ze heeft gekregen, het meisje is gegeven Ze noemen het een zegen, maar noem je het leven Als het op geld dat ze kan een held worden Ze schrijft ze controles met een heleboel nullen Maar wat je niet weet is wanneer ze thuis komt En neem plaats achter gesloten deuren, man van wie ze de grond raakte En wat je niet kunt zien is ze op haar knieën En als je haar vraagt zal ze vertellen Het is de God in mij, het is de God in mij Het is de God in mij, het is de God in mij Het is de God in mij Je denkt dat ik zo fris, je denkt dat ik zo schoon Denk je dat ik zo lief Het is de God in mij, het is de God in mij Het is de God in mij Wat is het je denkt dat je ziet wanneer je me ziet, zie je mij? Je weet niet hoeveel ik bid Weet niet hoeveel ik gaf, weet niet hoeveel ik veranderd Ik ben gewoon tryna uitleggen Het is de God in mij, het is de God in mij Het is de God in mij, het isde God in mij Het is de God in mij Je denkt dat ik zo fris, je denkt dat ik zo schoon Denk je dat ik zo lief Het is de God in mij, het is de God in mij Het is de God in mij Het is de God in mij Je denkt dat ik zo fris, je denkt dat ik zo schoon Denk je dat ik zo lief Het is de God in mij