Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mascon Songtekst: Freaky Like Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mascon - Freaky Like Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Freaky Like Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mascon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mascon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Freaky Like Me .

Origineel

Haha, It’s Madcon Freaky like me, Freaky like me, Freaky like me-me-me Freaky like me, Freaky like me, Freaky like me-me-me [Tshawe] It was early in the morning I hit a shower runnin I almost got remember who this girl might be And there she back, I couldn’t believe my eyes This pretty young thang with her eyes on me I know you like It when I put my hands like that Whisper in your , tell me how you like that Game Freaky-eakyless what I do rust So come a little closer, come a little closer No one gonna tell you to freaky like me, freaky like me, freaky like Freaky like me, Freaky like me, Freaky like me-me-me, No-oone No one gonna tell you to freaky like me, freaky like me, freaky like Freaky like me, Freaky like me, Freaky like me-me-me I’m feeling up their tighs I’m running out of course I had my kitty “Urr” as she laid on me We windin’ and grindin’, I bought you advises Baby, you’re like a fireburnin’ motor on me I know you like It when I put my hands like that Whisper in your ear , tell me how you like that Game Freaky-eakyless what I do rust So come a little closer, come a little closer No one gonna tell you to freaky like me, freaky like me, freaky like Freaky like me, Freaky like me, Freaky like me-me-me No one gonna tell you to freaky like me, freaky like me, freaky like Freaky like me, Freaky like me, Freaky like me-me-me Shawty, know I never ever ever pulled you Do you whisker on a freaky year as I do Shawty, know I never ever ever pulled you Do you whisker on a freaky year as I do [Alexandra Joner] Cause imma going crazy when you do me like that Your freaky-eaky got me holding ridin tracks Everytime you think I wanna push it right back Come back, I need that, no one can fix it like that Mira, Madcon, Ey, no one can fix it like that, Come on No one gonna tell you to freaky like me, freaky like me, freaky like Freaky like me, Freaky like me, Freaky like me-me-me No one gonna tell you to freaky like me, freaky like me, freaky like Freaky like me, Freaky like me, Freaky like me-me-me Baby, like me-me-me

 

Vertaling

Haha, Het is Madcon Freaky als ik, Freaky net als ik, Freaky zoals ik-me-me Freaky als ik, Freaky net als ik, Freaky zoals ik-me-me [Tshawe] Het was vroeg in de ochtend Ik raakte een douche runnin Ik kreeg bijna herinneren wie dit meisje zou kunnen worden En daar is ze weer, kon ik mijn ogen niet geloven Deze mooie jonge thang met haar ogen op mij Ik weet dat je het leuk als ik mijn handen als dat Fluister in je, vertel me hoe je dat willen Game Freaky-eakyless wat ik doe roest Dus kom een beetje dichterbij, kom een beetje dichterbij Niemand zal je vertellen dat je freaky als ik, freaky net als ik, net als freaky Freaky als ik, Freaky net als ik, Freaky zoals ik-me-me, No-oone Niemand zal je vertellen dat je freaky als ik, freaky net als ik, net als freaky Freaky als ik, Freaky net als ik, Freaky zoals ik-me-me Ik voel hun tighs Ik ben bijna natuurlijk Ik had mijn Kitty "Urr ', zoals ze vastgelegd op mij We Windin 'en grindin', kocht ik u adviseert Baby, je bent als motor een fireburnin 'op mij Ik weet dat je vind het leuk als ik mijn handen alsdat In je oor fluisteren, vertel me hoe je dat willen Game Freaky-eakyless wat ik doe roest Dus kom een beetje dichterbij, kom een beetje dichterbij Niemand zal je vertellen dat je freaky als ik, freaky net als ik, net als freaky Freaky als ik, Freaky net als ik, Freaky zoals ik-me-me Niemand zal je vertellen dat je freaky als ik, freaky net als ik, net als freaky Freaky als ik, Freaky net als ik, Freaky zoals ik-me-me Shawty, weet dat ik nooit ooit trok u Heeft u snorhaar op een freaky jaar als ik Shawty, weet dat ik nooit ooit trok u Heeft u snorhaar op een freaky jaar als ik [Alexandra Joner] Oorzaak Imma gek als je me zo Uw freaky-eaky me bedrijf Ridin tracks Elke keer als je denkt ik wil het meteen terug duwt Kom terug, Ik heb dat nodig, niemand kan het te repareren als dat Mira, Madcon, Ey, niemand kan repareren als dat, Kom op Niemand zal je vertellen dat je freaky als ik, freaky net als ik, net als freaky Freaky als ik, Freaky net als ik, Freaky zoals ik-me-me Niemand zal je vertellen dat je freaky als ik, freaky net als ik, freakyzoals Freaky als ik, Freaky net als ik, Freaky zoals ik-me-me Baby, net als ik-me-me