Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Massari Songtekst: Show Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Massari - Show Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Show Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Massari! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Massari en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Show Me .

Origineel

"Show Me" [Chorus] Why u lookin at me like u want me If she wasnt near me, upon me Damn girl why u acting lonely Didn't you know that she'd be watching closely. Shoulda listened when my hommie told me Heard you're tryin normally console me There's alot of things you wanna show me, When she's not around me, baby call me.. [Verse 1] You shoulda never left me alone. Without a woman that you left, You shoulda seen her get ontop of me. Everyday day she callin my fone, To talk to you and; I knew that her real intention Was to talk to me. [Verse 2] And i dunt wanna lose control Coz i know that yall was close and Now she wanna give her heart to me Now you wanna make it my fault You shoulda known that from the start That she would wanna get involved with me.. [Repeat Chorus] [Hook] Oh no.. Don't go.. Don't know.. All we got here.. Oh no.. Go slow.. Don't go.. Why u wanna leave? [Verse 3] Now baby girl won't you hold on And let me know just what she told you Coz I knew she had alot to say. And even though I know that its wrong You gotta know you're my lady And I aint gonna let you walk away And now you wanna leave me alone Im trying to make you understand But you don't really wanna talk to me.. And now you backin up and you gone, And you forgot bout the dream we had You wanna take it all the way.. [Repeat Chorus] [Repeat Hook] [Verse 4] When she lead the other one to the door, And now Im feeling that she really shoulda been here, From the start with me. And aint no point of takin it slow Now we know that Im the one you want And you're the one I want for me. We move around, the bed to the floor, We moan around, you moan, I know, I love the way you brought it on to me Won't have it any other way, Dont ever take your love, No way, I need your now for me.

 

Vertaling

"Show Me" [Chorus] Waarom u lookin bij me als u wilt dat ik Als ze wasnt bij mij, op mij Damn girl waarom u die eenzaam Wist u niet dat ze nauwlettend in de gaten. Shoulda geluisterd toen mijn hommie me vertelde Gehoord dat je normaal gesproken probeer me console Er is een heleboel dingen die je wilt om me te tonen, Als ze niet om me heen, baby call me .. [Verse 1] U shoulda verliet me nooit alleen. Zonder een vrouw die je links, U moeten zien te krijgen haar ontop van mij. Dagelijks dag dat ze callin mijn fone, Om te praten met u en; Ik wist dat haar werkelijke bedoeling Was met me te praten. [Vers 2] En ik wil dunt controle te verliezen Want ik weet dat yall was dicht en nu is ze wil haar hart aan mij geven Nu wil je het mijn schuld te maken U shoulda bekend dat vanaf het begin Dat ze zou willen om mee te doen met mij .. [Repeat Chorus] [Hook] Oh nee .. Ga niet .. Weet niet .. Alle we hier .. Oh nee .. Ga langzaam .. Ga niet .. Waarom wilt u vertrekken? [Verse 3] Nu meisje zal je niet vasthouden En laat het me weten netwat ze je verteld Want ik wist dat ze had veel te zeggen. En ook al weet ik dat de verkeerde Je moet weten dat je mijn dame En ik niet ga u laten lopen En nu wil je me met rust laten Im proberen te zorgen dat u begrijpt Maar je wil eigenlijk niet met me praten .. En nu heb je backin omhoog en je weg, En je vergat bout de droom hadden we U wilt hij alle de manier waarop .. [Repeat Chorus] [Herhalen Hook] [Verse 4] Toen ze ertoe leiden dat de andere aan de deur, En nu ben ik echt het gevoel dat ze hier shoulda geweest, Vanaf het begin met mij. En is geen punt van takin het langzaam Nu weten we dat Im die u wilt En jij bent degene die ik wil voor mij. We bewegen, het bed op de vloer, We kreunen rond, je kreunen, Ik weet het, ik hou van de manier waarop je bracht het op mij Zal niet hebben zij een andere manier, Dont ooit neem je liefde, No way, ik heb nu je voor me.