Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Massari Songtekst: Till I Found You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Massari - Till I Found You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Till I Found You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Massari! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Massari en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Till I Found You .

Origineel

If only I can show you All of the things you mean to me My heart is aching for you I know that you were made for me Although I barely know you I love the way you make me feel I want to get to know you Feel like an angel next to me (Chorus) I wanna fall in love You're everything I've ever wanted Girl when I feel your touch I know my soul is calling for you I want you in my life I wanna be your one and only Pick up you every night yeahhh I do anything for you I used to wonder why Why I've always been so lonely I never thought That I Fall in love Untill I found you Fall in love Until I found you Fall In love Until I (Verse2) If only I can hold you And tell you things you need to hear I kiss your hands and show you You were the girl livin' in my dreams I'll always be there for you Never treat you wrong you can lean on me I'll be the one you go to I'll make you strong baby You are my queen (Chorus) I wanna fall in love You're everything I've ever wanted Girl when I feel your touch I know my soul is calling for you I want you in my life Massari Till I Found You lyrics found on I want to be your one and only Pick up you every night yeahh I do anything for you I used to wonder why Why I've always been so lonely I never thought That I Fall in love Untill I found you Fall in love Until I found you Fall In love Until I (Brigde) I want the world to know That I want you girl (Baby baby) I need you lady (Baby stay with me) Baby till I found you I never knew that your love Can set me free I want you in my life (I want you in my life I want you in my life Baby) I want to be your one and only Pick up you every night yeahh I do anything for you (Da da da da ) I used to wonder why Why I've always been so lonely I never thought That I Fall in love Until I found ( never thought that I could fall in love) (Till I found you ) ( never thought that I could fall in love) (Till I found you ) I want you in my life (I want you in my life I want you in my life Baby) I want to be your one and only Pick up you every night yeahhI do anything for you (Da da da da ) I used to wonder why Why I've always been so lonely I never thought That I Fall in love Until I found you

 

Vertaling

Als ik maar kan laten zien Alle dingen die je voor me betekent Mijn hart is pijn voor u Ik weet dat je voor mij gemaakt Hoewel ik amper weet dat je Ik hou van de manier waarop je me laat voelen Ik wil je leren kennen Voel je als een engel naast me (Chorus) Ik wil verliefd Jij bent alles wat ik ooit wilde Meisje toen ik voel je aanraking Ik weet dat mijn ziel is bellen voor je Ik wil dat je in mijn leven Ik wil je een en alleen worden Pick-up je elke avond yeahhh Ik doe alles voor je Ik gebruikte af te vragen waarom Daarom heb ik altijd al zo eenzaam Ik had nooit gedacht Dat ik Verliefd worden Totdat ik je gevonden Verliefd worden Totdat ik je gevonden Verliefd worden Totdat ik (Verse2) Als ik maar kan je vasthouden En je vertellen wat je nodig hebt om te horen Ik kus uw handen en laten zien Je was het meisje Livin 'in mijn dromen Ik zal er altijd voor je zijn Behandel nooit je verkeerd kunt u Lean On Me Ik zal de ene worden ga je naar Ik maak je sterk baby U bent mijn koningin (Chorus) Ik wil verliefd Je bent alles wat ik ooit wilde Meisjeals ik voel je aanraking Ik weet dat mijn ziel is bellen voor je Ik wil dat je in mijn leven Massari Till I Found U lyrics gevonden op Ik wil je een en alleen worden Pick-up je elke avond yeahh Ik doe alles voor je Ik gebruikte af te vragen waarom Daarom heb ik altijd al zo eenzaam Ik had nooit gedacht Dat ik Verliefd worden Totdat ik je gevonden Verliefd worden Totdat ik je gevonden Verliefd worden Totdat ik (Brigde) Ik wil de wereld om te weten Dat ik wil dat je meisje (Baby baby) Ik heb je nodig dame (Schatje blijf bij mij) Baby tot ik je gevonden Ik heb nooit geweten dat je liefde Kan mij vrij Ik wil dat je in mijn leven (Ik wil je in mijn leven ik wil je in mijn leven Baby) Ik wil je een en alleen worden Pick-up je elke avond yeahh Ik doe alles voor je (Da da da da) Ik gebruikte af te vragen waarom Daarom heb ik altijd al zo eenzaam Ik had nooit gedacht Dat ik Verliefd worden Totdat ik vond (Nooit gedacht dat ik zou kunnen vallen in de liefde) (Tot ik jou gevonden) (Nooit gedacht dat ik zou kunnen vallen in deliefde) (Tot ik jou gevonden) Ik wil dat je in mijn leven (Ik wil je in mijn leven ik wil je in mijn leven Baby) Ik wil je een en alleen worden Pick-up je elke avond yeahhI iets voor je doen (Da da da da) Ik gebruikte af te vragen waarom Daarom heb ik altijd al zo eenzaam Ik had nooit gedacht Dat ik Verliefd worden Totdat ik je gevonden