Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Massari Songtekst: Who Knows

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Massari - Who Knows ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Who Knows? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Massari! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Massari en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Who Knows .

Origineel

Somebody gotta tell me what tomorrow brings And now I feel my life is just another dream Even if i'm lost im gonna find a way And even if i'll never see another day Just tell me what tomorrow brings.. My life's been all the same I'm thinkin that it'll start to change I'm thinkin that it's startin to let go I've gotta let go of all them things All the hard times I know they've been Slowly startin to float away I'm thinkin that i've gotta let go If you could show me what tomorrow brings Oh no Who knows What's going on When your living the life that gets harder When your liking the change you get caught up Oh no Who knows What's going on When your feelin alone and go crazy And your screamin my Lord wont you save me Somebody gotta tell me what tomorrow brings And now I feel my life is just another dream Even if i'm lost im gonna find a way And even if i'll never see another day Just tell me what tomorrow brings.. I was strugglin days and nights But now everything's goin alright I'm thinkin that i'm startin to move on I've gotta move on and live my life I've gotta think out everything Coz there is no one to show me the way I'm thinkin that i'm startin to move on Coz ?? show me what tomorrow brings Oh no Who knows What's going on When your living the life that gets harder When your liking the change you get caught up Oh no Who knows What's going on When your feelin alone and go crazy And your screamin my Lord wont you save me Somebody gotta tell me what tomorrow brings And now i feel my life is just another dream Even if im lost im gonna find a way And even if i'll never see another day Just tell me what tomorrow brings... Somebody gotta tell me what tomorrow brings And now I feel my life is just another dream Even if i'm lost i'm gonna find a way And even if i'll never see another day Just tell me what tomorrow brings...

 

Vertaling

Iemand moet me vertellen wat morgen brengt En nu voel ik me mijn leven is gewoon een droom Zelfs als ik ben de weg kwijt im gonna een uitweg te vinden En zelfs als ik nooit zie een andere dag Zeg me wat morgen brengt .. Mijn leven is al allemaal hetzelfde Ik denk erover dat het zal beginnen te veranderen Ik denk erover dat het Startin te laten gaan Ik moet laten gaan van al die dingen Alle keren dat ik de harde weten dat ze zijn Langzaam Startin om weg te zweven Ik denk erover dat ik moet laten gaan Als je me kon laten zien wat morgen brengt Oh nee Wie weet What's going on Wanneer je het leven dat wordt moeilijker Wanneer uw wens de verandering die je verstrikt raken Oh nee Wie weet What's going on Wanneer uw Feelin alleen en gek En uw Screamin mijn Heer wont u mij redden Iemand moet me vertellen wat morgen brengt En nu voel ik me mijn leven is gewoon een droom Zelfs als ik ben de weg kwijt im gonna een uitweg te vinden En zelfs als ik nooit zie een andere dag Zeg me wat morgen brengt .. Ik was strugglin dagen en nachten Maarnu is alles goed goin Ik denk erover dat ik Startin om verder te gaan Ik moet verder te gaan en leef mijn leven Ik moet denk dat alles Coz is er niemand die mij de weg Ik denk erover dat ik Startin om verder te gaan Coz? laat me zien wat morgen brengt Oh nee Wie weet What's going on Wanneer je het leven dat wordt moeilijker Wanneer uw wens de verandering die je verstrikt raken Oh nee Wie weet What's going on Wanneer uw Feelin alleen en gek En uw Screamin mijn Heer wont u mij redden Iemand moet me vertellen wat morgen brengt En nu voel ik mijn leven is gewoon een droom Zelfs als im lost im gonna een uitweg te vinden En zelfs als ik nooit zie een andere dag Zeg me wat morgen brengt ... Iemand moet me vertellen wat morgen brengt En nu voel ik me mijn leven is gewoon een droom Zelfs als ik ben de weg kwijt Ik ga een weg te vinden En zelfs als ik nooit zie een andere dag Zeg me wat morgen brengt ...