Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: massive attack Songtekst: aftersun

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: massive attack - aftersun ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van aftersun? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van massive attack! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van massive attack en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals aftersun .

Origineel

When I was chasing the fear away I forgot to breathe again In this moment we shine Burn to ember every time When I was trying to shelter I forgot to rescue you In these moments we drown Take this rose with thorns to crown Every time I fall I am ascending Every time you call me near Only when we slip the need is ending Mirror I am letting go When you were trying to save me You forgot to let me go In this freedom we found Raining stars down to the ground And with the truth in your hands You concealed it with your lies In this moment we drowned Lost more than we ever found Every time I fall I am ascending Every time you call me near Only when we slip the need is ending Mirror I am letting go I could be in your care till I could be in your care till Hold me now I could be in your care till I could be in your care till You hide the fear

 

Vertaling

Toen ik de angst aan het wegjagen was vergat ik weer te ademen Op dit moment schijnen we Brandt elke keer tot sintel Toen ik probeerde te schuilen vergat ik je te redden In deze momenten verdrinken we Neem deze roos met doornen als kroon Elke keer als ik val stijg ik op Elke keer als je me dichtbij roept Alleen als we uitglijden eindigt de behoefte Spiegel ik laat los Toen je me probeerde te redden vergat je me te laten gaan In deze vrijheid die we vonden Sterren regenen op de grond En met de waarheid in je handen Je verborg het met je leugens In dit moment verdronken we Verloren we meer dan we ooit vonden Elke keer als ik val stijg ik op Elke keer als je me dichtbij roept Alleen als we uitglijden eindigt de behoefte Spiegel ik laat los Ik zou onder jouw hoede kunnen zijn tot Ik zou onder jouw hoede kunnen zijn tot Hou me nu vast Ik zou bij je kunnen zijn tot Ik zou onder jouw hoede kunnen zijn tot Je verbergt de angst