Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Master P Songtekst: Stop Playing With Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Master P - Stop Playing With Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Stop Playing With Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Master P! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Master P en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Stop Playing With Me .

Origineel

HOOODY HOOOOO! Knuckle up nigga When we catch y'all.. WE GON' BUST Y'ALL AND Y'ALL DICKS UP ALL BITCH ASS NIGGAZ Bitches STOP PLAYIN well y'all better stop playin wit me (repeat 6X) [Master P over repeated line from 3X on] Tear da club up nigga! (2X) Whassup NOW?? HUH! Tear da club up nigga! (2X) Now y'all didn't know that I was a 3rd Ward psycho I grew up kinda crazy drink a fifth my uncle bought Ask Michael and at ten, I was a motherfuckin fool And at the age of eleven, I was already - packin that tool Now y'all couldn't feel me, cause I was a killer, at twelve And at thirteen, I ain't give a fuck, if I died and went to hell See I'm vicious, fuck it, nightlight's on And at fourteen, I hit a nigga, with that chrome Now y'all want mercy, but y'all bitches, can't hurt me Cause I used to sell dope, with my daddy, big Percy And at sixteen I was headed straight to juve' for a hot fuckin car, some dope, and a uzi And then at eighteen nigga I'm back on the streets Hooked up with my cousin Jimmy now I'm back on my feet I'm back to slangin rocks, rollin coke and pushin powder Thangs is goin good, bought moms a Caddy me an old school Impala Came nuttin fade me now I'm chillin with my lady, she bought to have a baby That's when shit got shady, I mean it got crazy Niggaz rolled through and bust (HA?) we hit the dust They killed the old man but the bitches missed us Bitches STOP PLAYIN well y'all better stop playin wit me (repeat 4X) Pick up the paper, couple of niggaz, deceased (Man did you kill em P?) Who the fuck are you -- the Feds or the police? I changed my fuckin life and moved to Cali No mo' standin on the corner, no mo' slangin, in no alleys When you try to do right, that's when shit, goes wrong I got a phone call sayin you gotta come home My little brother dead, and I'm back, on the streets And I'm cryin to myself, cause it shoulda, been me Now I gotta ride with the homies once again And I don't give a fuck, if I go, to the pen (ya heard me??) Bitches STOP PLAYIN well y'all better stop playin wit me (repeat 4X) Now in the rap game, well it just like the dope game Cause niggaz jack and kill for lyrics and beats like it's crack, or cocaine But thugs die screamin East and West That's why me and these soldiers pack pistols and wear bulletproof vests And to you rookies talkin shit, and fuckin wit No Limit Now y'all niggaz can start, but we gon' ride and finish it Bitches STOP PLAYIN well y'all better stop playin wit me (repeat 4X) Y'all better stop playin with these motherfuckin veterans rookies! (Tear the club up nigga! - 2X) With some motherfuckin hands on flats (Tear the club up nigga!) Stop playin wit me (Tear the club up nigga!) Stop playin wit me (Where the bitches at? Where the niggaz at?) Stop playin wit me (Where the bitches at? Where the niggaz at?) Y'all better stop playin wit me (Where the bitches at? Where the niggaz at?) (Where the bitches at? Where the niggaz at?) (Get em up nigga.. get em up nigga..) (Get em up nigga.. get em up nigga..) (Nigga we a started this, and we a finish it) (Nigga we a started this, and we a finish it) (Nigga we a started this, and we a finish it..) (Don't make us enemy nigga)

 

Vertaling

HOOODY HOOOOO! Knuckle up nigga Wanneer we de vangst y'all .. We gon 'BUSTE y'all EN jullie lullen UP ALLE BITCH ASS NIGGAZ Teven STOP playin goed jullie beter stoppen playin Wit Me (herhaling 6x) [Master P over herhaalde lijn van 3X op] Tear Da Club up nigga! (2X) Whassup nu? HUH! Tear Da Club up nigga! (2X) Nu jullie wist niet dat ik een derde Ward psycho Ik ben opgegroeid kinda crazy drinken vijfde mijn oom gekocht Vraag het Michael en om tien uur, was ik een motherfuckin dwaas En op de leeftijd van elf, ik was al - packin dat gereedschap Nu jullie me niet kon voelen, want ik was een moordenaar, om twaalf En op dertien, ik geef niet een fuck, als ik stierf en ging naar de hel Zie vicieuze Ik ben, fuck it, nachtlampje op En op zijn veertiende, raakte ik een nigga, met die chroom Nu willen jullie barmhartigheid, maar jullie teven, kan me geen pijn Want ik gebruikt om dope te verkopen, met mijn papa, grote Percy En op haar zestiende was ik linea recta naar Juve ' voor een warme fuckin auto, een aantal dope, en een Uzi En vervolgens op achttien nigga Ik ben terug op de straten Hooked up met mijnneef Jimmy nu ben ik terug op mijn voeten Ik ben terug naar slangin rotsen, rollin cokes en pushin poeder Thangs is goed goin, kocht moeders een Caddy me een oude school Impala Kwam Nuttin nu fade me dat ik chillin met mijn dame, kocht ze een baby hebben Dat is wanneer shit schaduwrijke kreeg, ik meen het echt gek Niggaz rolde door en borstbeeld (HA?) We raken het stof Ze doodden de oude man, maar de teven ons gemist Teven STOP playin goed jullie beter stoppen playin Wit Me (herhaling 4X) Raap het papier, paar niggaz, overleden (Man heb je kill em P?) Wie de fuck ben jij - de FBI of de politie? Ik veranderde mijn fuckin leven en verhuisde naar Cali Geen mo 'overeind op de hoek, geen mo' slangin, in geen steegjes Wanneer u probeert het goed te doen, dat is als stront, mis gaat Ik kreeg een telefoontje bedoel je moet thuiskomen Mijn kleine broertje dood, en ik ben terug, op de straten En ik ben bij mezelf huilen, want het shoulda, is mij Nu ik moet rijden met de homies weer En ik geef geen fuck, als ik ga, om de pen (ya me gehoord?) Teven STOPPlayin goed jullie beter stoppen playin Wit Me (herhaling 4X) Nu in de rap game, en het net als de dope game Oorzaak niggaz jack en te doden voor de lyrics en beats alsof het crack of cocaïne Maar misdadigers sterven Screamin Oost en West Dat is waarom ik deze soldaten en pistolen pack en kogelvrije vesten dragen En om u rookies talkin shit, en fuckin wit No Limit Nu jullie niggaz kan beginnen, maar we gon 'Ride en afwerken Teven STOP playin goed jullie beter stoppen playin Wit Me (herhaling 4X) Y'all playin beter stoppen met deze motherfuckin veteranen rookies! (Scheur de club up nigga! - 2X) Bij sommige flats motherfuckin handen op (Scheur de club up nigga!) Stop playin Wit Me (Scheur de club up nigga!) Stop playin Wit Me (Wanneer de teven? Wanneer de niggaz op?) Stop playin Wit Me (Wanneer de teven? Wanneer de niggaz op?) Y'all beter stoppen playin Wit Me (Wanneer de teven? Wanneer de niggaz op?) (Wanneer de teven? Wanneer de niggaz op?) (Get em up nigga .. krijg em up nigga ..) (Get em up nigga ..krijg em up nigga ..) (Nigga we hiermee begonnen, en we een afmaken) (Nigga we hiermee begonnen, en we een afmaken) (Nigga we hiermee begonnen, en we een eind op ..) (Maak ons niet vijandelijke nigga)