Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mat Kearney Songtekst: Heartbeat

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mat Kearney - Heartbeat ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Heartbeat? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mat Kearney! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mat Kearney en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Heartbeat .

Origineel

Nashville is burning tonight You turn me bright round, baby like a forty-five And I'm feeling every song that this town could write With the fire in my head And the tremble in my chest Just take one look in my eyes and they will confess That you got me feeling so high And you are the rhythm of my life I feel your heart beat, beat, beat Beating right next to me That keep, keep, keep I be feeling like I believe All the things, baby, that we could be I feel your heart beat, beat, beat Beating right next to me Beating right next to me Beating right next to me I feel your heart beat I feel your heart beat I feel your heart beat Heart beat, your heart beat Ain't bringing you no games Ain't leaning on no cliche If you sharing my bed, babe Then you share my name 'Cause you got me feeling so high Oh baby, you are the rhythm of my life I feel your heart beat, beat, beat Beating right next to me That keep, keep, keep I be feeling like I believe All the things, baby, that we could be I feel your heart beat, beat, beat Beating right next to me Beating right next to me Beating right next to me

 

Vertaling

Nashville is het branden vanavond Je zet me heldere ronde, baby als een vijfenveertig En ik elk nummer het gevoel dat deze stad kon schrijven Met het vuur in mijn hoofd En het trillen in mijn borst Neem eens een kijkje in mijn ogen en ze zullen bekennen Dat je hebt me zo hoog gevoel En je bent het ritme van mijn leven Ik voel uw hartslag, beat, sloeg Beating vlak naast me Die blijven, houden, houden Ik worden gevoel alsof ik geloof Alle dingen, baby, dat wij zouden kunnen zijn Ik voel uw hartslag, beat, sloeg Afstraffingvlak naast me Beating vlak naast me Beating vlak naast me Ik voel uw hartslag Ik voel uw hartslag Ik voel uw hartslag Hartslag, uw hartslag Is het niet brengen u geen spelletjes Is niet leunend op geen cliche Als je mijn bed te delen, babe Dan is mijn naam te delen u Want je hebt me zo hoog gevoel Oh baby, je bent het ritme van mijn leven Ik voel uw hartslag, beat, sloeg Beating vlak naast me Die blijven, houden, houden Ik worden gevoel alsof ik geloof Alle dingen, baby, dat we kondenzijn Ik voel uw hartslag, beat, sloeg Beating vlak naast me Beating vlak naast me Beating vlak naast me