Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mat Simons Songtekst: You Can Come Back Home

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mat Simons - You Can Come Back Home ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van You Can Come Back Home? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mat Simons! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mat Simons en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals You Can Come Back Home .

Origineel

Take this heart now give it Everything It's your life now live it Don't shy away Put all of you in it I'll be waiting here for you Show your face don't hide it And I know you're scared Spread your wings, don't fight it On your way Get that fire ignited I'll be waiting here for you And I love to have you near me But I hate to see you cry Now I leave for you to hear me Today we say goodbye So can come back home again Oooooooooooh You can come back home again Oooooooooooh You can come back home again Oooooooooooh You can come back home The bed is yours now make it And it's were you lay The time is now so take it And hear me say This love is strong can't break it I'll be waiting here for you, yeah And I love to have you near me But I hate to see you cry Now I need for you to hear me Today we say goodbye So you can come back home again Ooooooooooh You can come back home again Ooooooooooh You can come back home again Ooooooooooh Yeah, you can come back home Oooooooooooh You can come back home again You can come back home again Yeah, you can come back home Take a breath you need it All the way Take this fire now feel it Hear me say It's your time believe it I'll be waiting here for you

 

Vertaling

Neem dit hart nu geef het Alles Het is jouw leven nu leef het Niet uit de weg Zet u allen in het Ik zal hier op je wachten Laat je gezicht niet verbergen En ik weet dat je bang bent Spreid je vleugels, vecht er niet tegen Op weg Krijgen dat vuur ontstoken Ik zal hier op je wachten En ik hou van je in de buurt van mij Maar ik haat het om te zien huilen Nu laat ik voor u om mij te horen Vandaag nemen we afscheid Dus kan weer terug naar huis te komen Oooooooooooh U kunt weer terug naar huis komen Oooooooooooh U kunt terugkomenweer naar huis Oooooooooooh U kunt terug naar huis komen Het bed is van jou maakt het nu En het waren je lag De tijd is nu dus neem het En me horen zeggen Deze liefde is sterk kan niet breken Ik zal hier op je wachten, ja En ik hou van je in de buurt van mij Maar ik haat het om te zien huilen Nu moet ik voor u om mij te horen Vandaag nemen we afscheid Dus je kunt weer terug naar huis te komen Ooooooooooh U kunt weer terug naar huis komen Ooooooooooh U kunt weer terug naar huis komen Ooooooooooh Ja, je kunt terug naar huis komen Oooooooooooh Ukan weer terug naar huis te komen U kunt weer terug naar huis komen Ja, je kunt terug naar huis komen Neem een ​​adem je het nodig hebt Helemaal Neem dit vuur nu voel het Me horen zeggen Het is uw tijd geloven Ik zal hier op je wachten