Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: matanza Songtekst: die hillbilly

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: matanza - die hillbilly ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van die hillbilly? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van matanza! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van matanza en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals die hillbilly .

Origineel

Hey, you! Come close to me boy. Won't you try some cocaine?. Won't you try some liquor?. It's so good, to die and drive insane. Die, hillbilly, die, hillbilly. Die and rest in pain. Die, hillbilly, die, hillbilly. Your cousin did the same. Don't look at me. I'm not bad as you think. I'm just a businessman. Traveling blues, you can call me dude. But I'm looking for some stupid kind like you. Come on, boy!

 

Vertaling

Hé, jij daar! Kom dicht bij me jongen. Wil je niet wat cocaïne proberen? Wil je niet wat drank proberen? Het is zo goed, om te sterven en gek te worden. Sterf, boerenkinkel, sterf, boerenkinkel. Sterf en rust in pijn. Sterf, boerenkinkel, sterf, boerenkinkel. Je neef deed hetzelfde. Kijk niet naar mij. Ik ben niet zo slecht als je denkt. Ik ben maar een zakenman. Traveling blues, je mag me dude noemen. Maar ik ben op zoek naar een domme soort zoals jij. Kom op, jongen!