Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: matanza Songtekst: whisky para um condenado

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: matanza - whisky para um condenado ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van whisky para um condenado? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van matanza! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van matanza en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals whisky para um condenado .

Origineel

Rápido garçom,me traga seu melhor whisky. Esse seu amigo aqui só tem mais. Meia hora. Até que diabo descubra que morri. E venha me levar embora. Desculpe garçom pela pressa. Mas eu não tenho outra saída. Eis todo meu dinheiro. Traga-me tudo em bebida. O pouco tempo que me resta. Que seja bem aproveitado. Não faço questão de festa. Mas quero estar embriagado. Rápido garçom,me traga seu melhor whisky. Esse seu amigo aqui só tem mais. Meia hora. Até que diabo descubra que morri. E venha me levar embora. Nada eu levo da vida. O que eu tenho é o que há no meu. Carro. Meus vinte melhores amigos. Estão num maço de cigarros. Adeus meu bom amigo. Adeus e muito obrigado. Espero beber contigo. No bar que há lá do outro lado.. Rápido garçom,me traga seu melhor whisky. Esse seu amigo aqui só tem mais. Meia hora. Até que diabo descubra que morri. E venha me levar embora (3X)

 

Vertaling

Snel, ober, breng me je beste whisky. Je vriend hier heeft maar zoveel meer. Een half uur. Tot je er verdomme achter komt dat ik dood ben. En kom me hier weghalen. Sorry, ober, voor de haast. Maar ik heb geen andere uitweg. Hier is al mijn geld. Breng me alles in drank. De weinige tijd die ik nog heb. Moge het goed besteed zijn. Ik geef niets om feesten. Maar ik wil dronken zijn. Snel, ober, breng me je beste whisky. Je vriend hier heeft er nog maar één. Een half uur. Totdat je erachter komt dat ik dood ben. En kom me hier weghalen. Ik haal niets uit het leven. Wat ik heb is wat er in de mijne zit. Auto. Mijn twintig beste vrienden. Ze zitten in een pakje sigaretten. Vaarwel mijn goede vriend. Tot ziens en hartelijk dank. Ik hoop met je te drinken. In de bar aan de overkant... Snel, ober, breng me je beste whisky. Je vriend hier heeft maar zoveel meer. Een half uur. Tot hij ontdekt dat ik dood ben. En kom me halen (3X)