Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: matchbox 20 Songtekst: overjoyed

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: matchbox 20 - overjoyed ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van overjoyed? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van matchbox 20! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van matchbox 20 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals overjoyed .

Origineel

Feeling my hands start shaking. Hearing your voice I'm overjoyed. I'm sorry but I have no choice, you're only getting better. Maybe you have your reasons. Maybe you're scared, you're feeling down. Are you crying when there's no one around?. Oh then maybe, maybe if you hold me baby. Let me come over. I would tell you secrets nobody knows. I can not overstate it, I will be overjoyed. That smile on your face like a summer. The way that your hand keeps touching mine. Let me be the one to make it right. And maybe, maybe let me hold you baby. Let me come over. I would tell you secrets nobody knows. I can not overstate it, I will be overjoyed. And if you want, we'll share this life. Anytime you need a friend. I'm gonna be by your side. When nobody understands you, well I do. So maybe let me hold you baby. Let me come over. I would tell you secrets God only knows. I can not overstate it, I will be overjoyed. Baby let me come over. I would tell you secrets nobody knows. I can not overstate it, I will be overjoyed. Yeah I will be overjoyed. Oh I will be overjoyed!

 

Vertaling

Ik voel mijn handen trillen. Bij het horen van je stem ben ik dolgelukkig. Het spijt me, maar ik heb geen keus, je wordt alleen maar beter. Misschien heb je je redenen. Misschien ben je bang, voel je je down. Huil je als er niemand in de buurt is? Oh dan misschien, misschien als je me vasthoudt baby. Laat me langskomen. Ik zou je geheimen vertellen die niemand kent. Ik kan het niet overdrijven, ik zal dolgelukkig zijn. Die glimlach op je gezicht als een zomer. De manier waarop je hand de mijne blijft aanraken. Laat mij degene zijn die het goed maakt. En misschien, misschien laat me je vasthouden baby. Laat me langskomen. Ik zou je geheimen vertellen die niemand kent. Ik kan het niet overdrijven, ik zal dolgelukkig zijn. En als je wilt, zullen we dit leven delen. Wanneer je ook maar een vriend nodig hebt. Ik zal aan je zijde staan. Als niemand je begrijpt, dan doe ik dat wel. Dus laat me je vasthouden, schatje. Laat me langskomen. Ik zou je geheimen vertellen die alleen God weet. Ik kan het niet overdrijven, ik zal dolgelukkig zijn. Baby, laat me langskomen. Ik zou je geheimen vertellen die niemand kent. Ik kan het niet overschatten, ik zal dolgelukkig zijn. Ja, ik zal dolgelukkig zijn. Oh ik zal dolgelukkig zijn!