Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Matchbox 20 Songtekst: Push

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Matchbox 20 - Push ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Push? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Matchbox 20! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Matchbox 20 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Push .

Origineel

she said I don't know if I've ever been good enough I'm a little bit rusty, and I think my head is caving in and I don't know if I've ever been really loved by a hand that's touched me, well I feel like something's gonna give and I'm a little bit angry, well this ain't over, no not here, not while I still need you around you don't owe me, we might change yeah we just might feel good (chorus) I wanna push you around, I will, I will I wanna push you down, I will, I will I wanna take you for granted, I wanna take you for granted I will she said I don't know why you ever would lie to me like I'm a little untrusting when I think that the truth is gonna hurt ya and I don't know why you couldn't just stay with me you couldn't stand to be near me when my face don't seem to want to shine cuz it's a little bit dirty well don't just stand there, say nice things to me I've been cheated I've been wronged, and you you don't know me, I can't change I won't do anything at all (chorus) oh but don't bowl me over just wait a minute well it kinda fell apart, things get so crazy, crazy don't rush this baby, don't rush this baby

 

Vertaling

zei ik weet niet of ik ooit goed genoeg geweest Ik ben een beetje roestig, en ik denk dat mijn hoofd is speleologie in en ik weet niet of ik ooit echt heb liefgehad door een hand dat raakte me aan, en ik het gevoel dat er iets ga geven en ik ben een beetje boos, goed dit is nog niet voorbij, nee niet hier, niet terwijl ik nog moet je ongeveer u verschuldigd bent mij niet, zouden we veranderen ja we misschien een goed gevoel (chorus) Ik wil je druk om, ik wil, ik zal Ik wil u verder omlaag, ik zal, ik zal Ik wil je voor lief nemen, ik wil je voor lief nemen Ik zei ze ik weet niet waarom je ooit aan mij zou liggen als ik ben een beetje untrusting als ik denk dat de waarheid is gonna hurt ya en ik weet niet waarom je niet gewoon kon blijven met mij je kon niet staan te dicht bij mij toen mijn gezicht niet lijken te willen schitteren cuz het is een beetje vuil goed niet alleen staan er aardige dingen zeggen mij Ik heb bedrogen Ik heb onrecht is aangedaan, en u u kent mij niet, ik kan niet veranderen Ik zal niets doen omalle (chorus) oh maar niet kom me over wacht eens even goed het kinda viel uit elkaar, dingen dus crazy, crazy haast niet te doen deze baby, haast niet te doen deze baby