Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mateo Songtekst: Get To Know Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mateo - Get To Know Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Get To Know Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mateo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mateo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Get To Know Me .

Origineel

Just a little of your time, I know that every minute's special. I put myself out on the line, To see if I could be your vessel. So come and see what's in my heart, yeah, Maybe see your own reflection. Cause all we are is what's inside, yeah, So open up and know I'll listen.. Cause it's in a smile, uh oh, Oh in the crowd, uh oh, Oh and I wonder if you hear me.. So say it loud, uh oh, Oh yell it out, uh oh, Oh and I know that you can feel me.. Just get to know me, yeah, Just get to know me, yeah, Just get to know me, yeah, Come near.. Just get to know me, yeah, Just get to know me, yeah, Just get to know me, yeah, I'm here.. Come and see what's in my heart, yeah, Color it with your affection. And listen to me from the start, To find out what my love is promised. Cause everytime I look around, oh, I try to see from your perspective. And every word that plays the sound, Turns in to my own confession. Cause it's in a smile, uh oh, Oh in the crowd, uh oh, Oh and I wonder if you hear me.. Find More lyrics at www.sweetslyrics.com So say it loud, uh oh, Oh yell it out, uh oh, Oh and I know that you can feel me.. Just get to know me, yeah, Just get to know me, yeah, Just get to know me, yeah, Come near.. Just get to know me, yeah, Just get to know me, yeah, Just get to know me, yeah, I'm here.. Yeah.. Can you say Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, yeah.. (Just get to know me) Say, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, yeah.. (Just get to know me) Say, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, yeah.. (Just get to know me) Say, oh, oh, uh oh, oh yeah, oh.. yeah.. (Just get to know me) Cause it's in a smile, uh oh, Oh in the crowd, uh oh, Oh and I wonder if you hear me.. So say it loud, uh oh, Oh yell it out, uh oh, Oh and I know that you can feel me.. Just get to know me, yeah, Just get to know me, yeah, Just get to know me, yeah, Come near.. Just get to know me, yeah, Just get to know me, yeah, Just get to know me, yeah, I'm here.. Oh yeah..

 

Vertaling

Gewoon een beetje van uw tijd, Ik weet dat elke minuut de speciale. Ik zette mezelf op de lijn, Om te zien of ik kan je schip. Dus kom en zie wat er in mijn hart, ja, Misschien zie je je eigen reflectie. Want alles wat we zijn is wat erin zit, ja, Dus open te stellen en weet dat ik luister .. Want het is in een glimlach, uh oh, Oh in de menigte, uh oh, Oh, en ik vraag me af of je me horen .. Dus zeg het luid, uh oh, Oh schreeuw het uit, uh oh, Oh en ik weet dat kunt u zich mij .. Gewoon naar mij, ja weet het, Gewoon naar mij, ja weet het, Gewoon naar mij, ja weet het, Kom in de buurt .. Gewoon naar mij, ja weet het, Gewoon naar mij, ja weet het, Gewoon naar mij, ja weet het, Ik ben hier .. Kom en zie wat er in mijn hart, ja, Kleur met uw genegenheid. En luister naar me vanaf het begin, Om te weten wat mijn liefde is beloofd. Want iedere keer als ik kijk rond, oh, Ik probeer te kijken vanuit uw perspectief. En elk woord dat het geluid speelt, Schakelt in om mijn eigen bekentenis. Want het is in een glimlach, uh oh, Oh in de menigte, uh oh, Oh en ikvraag me af of je me hoort .. Lees meer Songteksten op www.sweetslyrics.com Dus zeg het luid, uh oh, Oh schreeuw het uit, uh oh, Oh en ik weet dat kunt u zich mij .. Gewoon naar mij, ja weet het, Gewoon naar mij, ja weet het, Gewoon naar mij, ja weet het, Kom in de buurt .. Gewoon naar mij, ja weet het, Gewoon naar mij, ja weet het, Gewoon naar mij, ja weet het, Ik ben hier .. Ja .. Kunt u zeggen Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, yeah .. (Gewoon naar me weten) Zeg, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, yeah .. (Gewoon naar me weten) Zeg, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, yeah .. (Gewoon naar me weten) Zeg, oh, oh, uh oh, oh yeah, oh .. yeah .. (Gewoon naar me weten) Want het is in een glimlach, uh oh, Oh in de menigte, uh oh, Oh, en ik vraag me af of je me horen .. Dus zeg het luid, uh oh, Oh schreeuw het uit, uh oh, Oh en ik weet dat kunt u zich mij .. Gewoon naar mij, ja weet het, Gewoon naar mij, ja weet het, Gewoon naar mij, ja weet het, Kom in de buurt .. Gewoon naar mij, ja weet het, Gewoon naar mij, ja weet het, Gewoon naar mij, ja weet het, Ik benhier .. Oh yeah ..