Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mathieu Edward & Sheryfa Luna Songtekst: Comme Avant

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mathieu Edward & Sheryfa Luna - Comme Avant ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Comme Avant? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mathieu Edward & Sheryfa Luna! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mathieu Edward & Sheryfa Luna en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Comme Avant .

Origineel

Pardonne moi si je te d

 

Vertaling

Vergeef me als ik dlaisse Als ik nog m'loigne Vergeef me als mijn woorden die je pijn doet Als ik vaak vergist Maar ik weet niet hoe de liefde Ik herinner me watching you Te veel is changbr /> Vertel me als mijn tijd j'perd Als u pretenderen Een periode is slechts een moment, niets belangrijk Vertel me wanneer ik wat ik moet doen Ik vind je, ga naar de resultaten Chorus: Ik wil gewoon dat het leuk voor s'tonne Als we wisten hoe elk moment te Een avontuur, een droom nog steeds groter Ik wil gewoon dat je als voorheen als voorheen te geven ... Vergeef me als ik het zo Als er meer overeenkomst Vergeef me als ik niet altijd ingespannen Maar ik begrijp dat u meer kan ik niet meer met je praten En alles moet veranderen Vertel me als we onze tijd geven om te doen alsof Het blijft een hoop of zoveel zin Vertel me als je verloren wat te doen Ik vind gaan we naar de resultaten Ik wil gewoon dat jes'tonne als voorheen Als we wisten hoe elk moment te Een avontuur, een droom nog steeds groter Ik wil gewoon dat je als voorheen als voorheen te geven ... Ho ho ho ... We hebben nog een kans, onze geschiedenis is niet glas Ondanks onze verschillen die we hebben altijd sincR t Mijn hart zegt me dat hij nog steeds quelqu'chose Ik weet dat ze kreeg gewond, maar ik wil niet je verliest Ik wil gewoon dat het leuk voor s'tonne Als we wisten hoe elk moment te Een avontuur, een droom nog steeds groter Ik wil gewoon dat je als voorheen als voorheen te geven ...