Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: matogrosso mathias Songtekst: eu me perdi

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: matogrosso mathias - eu me perdi ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eu me perdi? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van matogrosso mathias! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van matogrosso mathias en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eu me perdi .

Origineel

Eu me perdi ( I miss you ) – Matogrosso e Mathias. Eu sei que se você estiver me ouvindo, vai entender que uma mesma historia, tem sempre duas versões..... E essa é a minha.... Novamente crises, tudo se acabou marcas que o tempo não curou.O filme esta rodando quanta insensatez , voltamos ao passado outra vez... Eu me perdi, ah eu me perdi, foi por orgulho não fui te procurar.. Eu me perdi e o coração a gritar mil vezes pede pra voltar.. Sei que não é fácil ter que aceitar, que o orgulho faz um homem errar, em meu pensamento a luz se fez, por isso estou de volta outra vez.... Eu me perdi, ah eu me perdi, foi por orgulho não fui te procurar.. Eu me perdi e o coração a gritar mil vezes pede pra voltar.... Talvez eu tenha dito palavras que eu não queria dizer, eu estava perdido, mas agora eu sei, o quanto eu amo você.. Eu me perdi, ah eu me perdi, foi por orgulho não fui te procurar.. Eu me perdi e o coração a gritar, mil vezes pede pra voltar.. Eu me perdi, ah eu me perdi, foi por orgulho não fui te procurar.. Eu me perdi e o coração a gritar, mil vezes pede pra voltar.

 

Vertaling

Ik mis jullie. Matogrosso en Mathias. Ik weet dat als je naar me luistert, je zult begrijpen dat hetzelfde verhaal altijd twee versies heeft. En dit is van mij.... Weer crises, alles is voorbij, sporen die de tijd niet heeft geheeld. De film draait, hoe dwaas zijn we, weer terug naar het verleden... Ik ben de weg kwijt, ah ik ben de weg kwijt, het was uit trots dat ik niet naar je op zoek ging... Ik ben de weg kwijt en het hart dat duizend keer schreeuwt vraagt om terug te keren... Ik weet dat het niet makkelijk is om te moeten accepteren, dat hoogmoed een man doet dwalen, in mijn gedachten was het licht gemaakt, dus ik ben weer terug.... Ik ben de weg kwijt, ah ik ben de weg kwijt, het was voor trots dat ik niet naar je op zoek ging... Ik ben verdwaald en het hart schreeuwt duizend keer en vraagt me om terug te keren .... Misschien zei ik woorden die ik niet meende, ik was verloren, maar nu weet ik hoeveel ik van je hou. Ik ben de weg kwijt, ah ik ben de weg kwijt, het was uit trots dat ik niet naar je op zoek ging.... Ik ben de weg kwijt, ah ik ben de weg kwijt, en het hart schreeuwt, duizend keer vraagt het om terug te keren... Ik ben de weg kwijt, ah ik ben de weg kwijt, het was uit trots dat ik niet naar je op zoek ging... Ik ben de weg kwijt en het hart schreeuwt, duizend keer vraagt het om terug te keren.