Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: matogrosso mathias Songtekst: frente a frente

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: matogrosso mathias - frente a frente ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van frente a frente? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van matogrosso mathias! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van matogrosso mathias en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals frente a frente .

Origineel

Nós precisamos conversar, decidir o que vai ser. Se é uma briga de momento ou separação. Você tem que me dizer, quero ouvir a sua voz. Me falando frente a frente o que vai ser de nós. O que eu não posso é ficar, esperando por você. Sem saber se vai voltar, ou vai me esquecer. Você tem que resolver, se me quer ou vai abrir. A indecisão me mata, você tem que decidir. Vai, se o seu amor acabou diz pra mim. Mas não me deixe assim, sei que vou passar um mal pedaço vou sofrer. Mas com o tempo vou parar de enlouquecer, é pior duvidar que perder. Diz que está na hora desse jogo se acabar, se é pra ficar assim prefiro terminar. Mesmo te amando posso te dizer adeus

 

Vertaling

We moeten praten, beslissen wat het gaat worden. Of het nu een spur van het moment gevecht of scheiding. Je moet het me vertellen, ik wil je stem horen. Me recht in mijn gezicht vertellen wat er met ons gaat gebeuren. Wat ik niet kan doen is op jou blijven wachten. Niet wetend of je terug zult komen, of dat je me zult vergeten. Je moet beslissen of je me wilt of dat je je openstelt. Besluiteloosheid doodt me, je moet beslissen. Kom op, als je liefde over is, vertel het me. Maar laat me niet zo achter, ik weet dat ik veel zal lijden. Maar mettertijd zal ik stoppen met gek doen, het is erger te twijfelen dan te verliezen. Zeg dat het tijd is dat dit spel voorbij is, als het zo moet blijven, maak ik het liever af. Ook al hou ik van je, ik kan vaarwel zeggen