Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: matogrosso mathias Songtekst: milonga para ela

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: matogrosso mathias - milonga para ela ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van milonga para ela? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van matogrosso mathias! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van matogrosso mathias en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals milonga para ela .

Origineel

Passei a noite jogando. E outras noites bebendo. A mulher que tanto amo. Pra outro acabei perdendo. O fracasso me domina. Meus amigos estão vendo. Que a derrota do amor mata mais do que veneno. Por isso não me pergunte o que esta acontecendo. Loucamente apaixonado. Pouco a pouco estou morrendo. Já não posso mais me levantar. Culpado de tudo isso é ela. Amanhã não vou trabalhar. Culpado de tudo isso é ela

 

Vertaling

Ik heb de nacht doorgebracht met gokken. En andere nachten drinken. De vrouw waar ik zoveel van hou. Tegen een ander die ik uiteindelijk verloor. Falen overweldigt me. Mijn vrienden kunnen zien Dat de nederlaag van de liefde meer doodt dan vergif. Dus vraag me niet wat er aan de hand is. Dolverliefd. Beetje bij beetje sterf ik Ik kan niet meer opstaan. Zij is de schuld van dit alles. Morgen ga ik niet naar mijn werk Zij is de schuld van dit alles.