Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: matogrosso mathias Songtekst: ponto final

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: matogrosso mathias - ponto final ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ponto final? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van matogrosso mathias! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van matogrosso mathias en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ponto final .

Origineel

Vai pra longe de mim. Saia, por favor do meu caminho. Agora é ponto final. Não quero mais os teus falsos carinhos. Eu sem querer, fiquei sabendo. Pois já vieram me contar. Que na minha ausência outro alguém. Dos teus beijos vive a desfrutar. Amor ingrato, igual ao teu na vida. Tem o sue preço não é de ninguém. Sabe fingir, engana muito bem. Faz o mal em lugar do bem. De hoje em diante vou penar bastante. Vou dominar mais o meu coração. Vou esquecer este passado triste. Vou por um fim nesta desilusão

 

Vertaling

Ga weg van mij. Ga uit de weg, alsjeblieft. Het is nu voorbij. Ik wil je valse genegenheid niet meer. Ik wilde het niet weten. Ze hebben het me al verteld. Dat in mijn afwezigheid iemand anders van je kussen leeft om van te genieten. Ondankbare liefde, net als die van jou in het leven. Het heeft zijn prijs, het is van niemand. Het weet hoe het moet doen alsof, het bedriegt heel goed. Het doet kwaad in plaats van goed. Van nu af aan ga ik veel lijden. Ik ga mijn hart meer beheersen. Ik zal dit trieste verleden vergeten. Ik zal een eind maken aan deze teleurstelling