Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mattheus maximo Songtekst: en el amor no hay diferencias

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mattheus maximo - en el amor no hay diferencias ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van en el amor no hay diferencias? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mattheus maximo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mattheus maximo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals en el amor no hay diferencias .

Origineel

El día que te vi. Me enamoré. Cuando te conocí. Me quedé. Pensando en ti. Mi corazón. Latía tan rápido. Entonces me di cuenta que era la pasión. Y no pude olvidar. Y te dieras cuenta. Esto no puede ser amor. Somos tan diferentes. Nuestro amor no va a pasar. Pero mi guía es mi corazón. Y él me dice que en el amor. No hay diferencias. El día que te vi. Me enamoré. Cuando te conocí. Me quedé. Pensando en ti. Mi corazón. Latía tan rápido. Entonces me di cuenta que era la pasión. Y no pude olvidar. Y te dieras cuenta. Esto no puede ser amor. Somos tan diferentes. Nuestro amor no va a pasar. Pero mi guía es mi corazón. Y él me dice que en el amor. No hay diferencias

 

Vertaling

De dag dat ik je zag. Ik werd verliefd. Toen ik jou ontmoette. Ik ben gebleven. Ik denk aan je. Mijn hart. Het klopte zo snel. Toen realiseerde ik me dat het passie was. En ik kon het niet vergeten. En je realiseerde je. Dit kan geen liefde zijn. We zijn zo verschillend. Onze liefde zal niet overgaan. Maar mijn gids is mijn hart. En het vertelt me dat in de liefde Er is geen verschil. De dag dat ik je zag Ik werd verliefd Toen ik je ontmoette Ik hield Ik denk aan je. Mijn hart. Het klopte zo snel. Toen realiseerde ik me dat het passie was. En ik kon het niet vergeten. En je realiseerde je. Dit kan geen liefde zijn. We zijn zo verschillend. Onze liefde zal niet overgaan. Maar mijn gids is mijn hart. En het vertelt me dat in de liefde Er is geen verschil.