Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mattheus maximo Songtekst: meu amor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mattheus maximo - meu amor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van meu amor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mattheus maximo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mattheus maximo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals meu amor .

Origineel

Meu amor, eu vou te amar. Pra sempre poder te beijar. Eu juro que não vou te perder. Porque só gosto de você. Um dia eu vou te abraçar, eu vou te beijar. Eu vou te conquistar. Porque não posso viver sem você. Quem sabe vamos nos encontrar, talvez, à beira-mar. E você vai se entregar pra mim. E o nosso amor não vai ter fim. Talvez você me ame como eu amo você. E se você me amar, podemos nos entender. Minha vida sem você é como não viver. E assim não poderei sobreviver. Meu amor, eu vou te amar. Pra sempre poder te beijar. Eu juro que não vou te perder. Porque só gosto de você. Um dia eu vou te abraçar, eu vou te beijar. Eu vou te conquistar. Porque não posso viver sem você. Quem sabe vamos nos encontrar, talvez, à beira-mar. E você vai se entregar pra mim. E o nosso amor não vai ter fim. Talvez você me ame como eu amo você. E se você me amar, podemos nos entender. Minha vida sem você é como não viver. E assim não poderei sobreviver

 

Vertaling

Mijn liefste, ik zal van je houden. Zodat ik je altijd kan kussen. Ik zweer dat ik je niet zal verliezen. Omdat ik alleen van jou hou. Op een dag zal ik je vasthouden, ik zal je kussen. Ik zal je overwinnen. Omdat ik niet zonder jou kan leven. Wie weet, misschien ontmoeten we elkaar bij de zee. En je zult jezelf aan mij geven. En onze liefde zal nooit eindigen. Misschien zul je van me houden zoals ik van jou hou. En als je van me houdt, kunnen we elkaar begrijpen. Mijn leven zonder jou is als niet leven En zo kan ik niet overleven Mijn liefste, ik zal van je houden Pra sempre poder te beijar. Ik zweer dat ik je niet zal verliezen. Omdat ik alleen van jou hou. Op een dag zal ik je vasthouden, ik zal je kussen. Ik zal je overwinnen. Omdat ik niet zonder jou kan leven. Wie weet, misschien ontmoeten we elkaar bij de zee. En je zult jezelf aan mij geven. En onze liefde zal nooit eindigen. Misschien zul je van me houden zoals ik van jou hou. En als je van me houdt, kunnen we elkaar begrijpen. Mijn leven zonder jou is als niet leven En zo kan ik niet overleven