Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mattheus maximo Songtekst: you can't love me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mattheus maximo - you can't love me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you can't love me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mattheus maximo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mattheus maximo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you can't love me .

Origineel

I can't stand. I can't stand cry for you. I got tired of lying. Peace, I want. Peace, I want for me for like this. to get you out of my mind. (Pre-chorus). I just want you to see. that our love wasn't true. And, please, try to forget me. I can't love you. [Chorus]. You always made me cry. Like the rain falls from the sky. You always made me hurt. Like a paper being burned. Why must it be so?. You really have to go. Why is there no other way?. Say me. You can't love me. Babe. I can't stand. I can't stand cry for you. I got tired of lying. Peace, I want. Peace, I want for me for like this. to get you out of my mind. (Pre-chorus). I just want you to see. that our love wasn't true. And, please, try to forget me. I can't love you. [Chorus]. You always made me cry. Like the rain falls from the sky. You always made me hurt. Like a paper being burned. Why must it be so?. You really have to go. Why is there no other way?. Say me. You can't love me. Babe

 

Vertaling

Ik kan het niet uitstaan. Ik kan er niet tegen om voor jou te huilen. Ik ben moe van het liegen. Vrede, wil ik. Vrede, ik wil voor mij voor als dit. om je uit mijn gedachten. (Pre-chorus). Ik wil gewoon dat je ziet. dat onze liefde niet waar was. En, alsjeblieft, probeer me te vergeten. Ik kan niet van je houden. [Refrein]. Je hebt me altijd aan het huilen gemaakt. Zoals de regen uit de hemel valt. Je hebt me altijd pijn gedaan. Als een papier dat verbrand wordt. Waarom moet het zo zijn? Je moet echt gaan. Waarom is er geen andere manier? Zeg het me. Je kan niet van me houden. Schatje. Ik kan er niet tegen. Ik kan er niet tegen om voor je te huilen. Ik ben moe van het liegen. Vrede, wil ik. Vrede, ik wil voor mij voor als dit. om je uit mijn gedachten. (Pre-chorus). Ik wil gewoon dat je ziet. dat onze liefde niet waar was. En, alsjeblieft, probeer me te vergeten. Ik kan niet van je houden. [Refrein]. Je hebt me altijd aan het huilen gemaakt. Zoals de regen uit de hemel valt. Je hebt me altijd pijn gedaan. Als een papier dat verbrand wordt. Waarom moet het zo zijn? Je moet echt gaan. Waarom is er geen andere manier? Zeg het me. Je kan niet van me houden. Babe