Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: matthew sweet Songtekst: brotherhood

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: matthew sweet - brotherhood ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van brotherhood? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van matthew sweet! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van matthew sweet en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals brotherhood .

Origineel

As my girl you make me strong Watching and helping along Come in and I'll play any game you play I'll hear every word you say Did you tell me how you feel about brotherhood Between any two have it half as good We must be feeling Brotherhood Tell me how you feel about brotherhood Between any two have it half as good We must be feeling Brotherhood So close to touching the end More like a sister than friend When I watch you go I hold my breath and *dream Once I see you after me So tell me how you feel about brotherhood Between any two have it half as good We must be feeling Brotherhood Tell me how you feel about brotherhood Between any two have it half as good We must be feeling Brotherhood Come in and I'll play any game you play I'll hear every word you say You can tell me how you feel about brotherhood Between any two have it half as good We must be feeling Brotherhood Tell me how you feel about brotherhood Between any two have it half as good We must be feeling Brotherhood Tell me how you feel about brotherhood It's a word I never understood Til now Brotherhood Tell me how you feel about brotherhood It's a word I never understood Til now Brotherhood Brotherhood Brotherhood Brotherhood Brotherhood

 

Vertaling

Als mijn meisje maak je me sterk Meekijkend en meehelpend Kom binnen en ik speel elk spel dat je speelt Ik hoor elk woord dat je zegt Heb je me verteld hoe je denkt over broederschap Tussen twee die het half zo goed hebben We moeten ons voelen Broederschap Vertel me hoe je je voelt over broederschap Tussen twee is het half zo goed We moeten ons voelen Broederschap Zo dicht bij het raken van het einde Meer als een zus dan een vriend Als ik je zie gaan hou ik mijn adem in en *droom Eens zie ik je na mij Dus vertel me hoe je denkt over broederschap Tussen elke twee is het half zo goed We moeten voelen Broederschap Vertel me hoe je je voelt over broederschap Tussen twee die het half zo goed hebben We moeten ons voelen Broederschap Kom binnen en ik speel elk spel dat je speelt Ik hoor elk woord dat je zegt Je kunt me vertellen hoe je je voelt over broederschap Tussen elke twee is het half zo goed We moeten ons voelen Broederschap Zeg me hoe je je voelt over broederschap Between any two have it half as good We moeten ons voelen Broederschap Vertel me hoe je je voelt over broederschap Het is een woord dat ik nooit begreep Tot nu. Broederschap Vertel me hoe je je voelt over broederschap Het is een woord dat ik nooit begrepen heb Tot nu Broederschap Broederschap Broederschap Broederschap Broederschap