Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: matthew sweet Songtekst: i wanted to tell you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: matthew sweet - i wanted to tell you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i wanted to tell you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van matthew sweet! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van matthew sweet en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i wanted to tell you .

Origineel

Do just what you want to I think you're right I do what I want to do, I do what I want to do I let the world surround me 'Cause I saw no real harm I didn't stop to think of you You were already in my arms I was wrong but I I wanted to tell you, I wanted to telly you What I couldn't say [love] I needed to find mine But it took me a long time to see Love. . . Well never mind I know how you feel about that Now what do you think about time [something. . . ] I wanted to tell you, I wanted to tell you What I couldn't say [love] I needed to find mine But it took me a long time to see [solo] I do what I want to do, I do what I want to do I do what I want to do, I do what I want to do I let the world surround me 'Cause I saw no real harm I didn't stop to think of you You were already in my arms But there was something. . I wanted to tell you, I wanted to tell you What I couldn't say [love] I needed to find mine But it took me a long time to see [solo] Love. .

 

Vertaling

Doe gewoon wat je wilt Ik denk dat je gelijk hebt Ik doe wat ik wil doen, ik doe wat ik wil doen Ik laat de wereld om me heen 'Cause I saw no real harm I didn't stop to think of you You were already in my arms Ik had het mis, maar ik Ik wilde het je vertellen, ik wilde het je vertellen Wat ik niet kon zeggen [liefde] Ik moest de mijne vinden Maar het kostte me een lange tijd om te zien Liefde.. . Nou ja, laat maar. Ik weet hoe je daarover denkt. Wat denk je nu van tijd [iets. . . ] Ik wilde het je vertellen, ik wilde het je vertellen. wat ik niet kon zeggen [liefde] Ik moest de mijne vinden Maar het kostte me een lange tijd om te zien [solo] I do what I want to do, I do what I want to do I do what I want to do, I do what I want to do I let the world surround me 'Cause I saw no real harm I didn't stop to think of you You were already in my arms Maar er was iets... Ik wilde het je vertellen, Ik wilde het je vertellen Wat ik niet kon zeggen [liefde] Ik moest de mijne vinden Maar het kostte me een lange tijd om te zien [solo] Liefde. .