Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mauricio manieri Songtekst: hoje

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mauricio manieri - hoje ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hoje? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mauricio manieri! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mauricio manieri en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hoje .

Origineel

Hoje fechei os meus olhos. Dobrei meus joelhos. Fui falar contigo, Senhor. E abri, falei das minhas dores. E de tudo aquilo que eu não conseguia mudar. Hoje te dei minha vida. E cada ferida curastes em mim. Pois tu és meu Senhor,. És meu Salvador. És o amor sem fim. Faça um milagre em mim. Só em Ti encontrei. As respostas que eu tanto procurei. A restauração e o poder. E o poder. Eu contei os meus medos. Revelei meus segredos. Mostrei-me a Ti, sem temor. Hoje, te dei minha vida. E cada ferida curastes em mim. Pois tu és meu Senhor,. És meu Salvador. És o amor sem fim. Faça um milagre em mim. Só em Ti encontrei. As respostas que eu tanto procurei. A restauração e o poder. A restauração e o poder

 

Vertaling

Vandaag heb ik mijn ogen gesloten. Ik heb mijn knieën gebogen. Ik ging om met u te praten, Heer. En opende, sprak ik van mijn pijn. En van alles wat ik niet kon veranderen. Vandaag heb ik je mijn leven gegeven. En elke wond die je in mij hebt genezen. Want U bent mijn Heer. U bent mijn redder. Jij bent liefde zonder einde. Verricht een wonder in mij. Alleen in U heb ik gevonden. De antwoorden die ik zo wanhopig zocht. De restauratie en de kracht. En de kracht. Ik heb mijn angsten verteld. Ik onthulde mijn geheimen. Ik heb mezelf aan U getoond, zonder angst. Vandaag, heb ik je mijn leven gegeven. En elke wond die je in mij hebt genezen. Want U bent mijn Heer. U bent mijn redder. Jij bent liefde zonder einde. Verricht een wonder in mij. Alleen in U heb ik gevonden. De antwoorden die ik zo wanhopig zocht. De restauratie en de kracht. De restauratie en de kracht