Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Max Songtekst: One More Weekend

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Max - One More Weekend ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van One More Weekend? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Max! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Max en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals One More Weekend .

Origineel

Let it out We can go top down Just fade out into the sun now Paradise, swimming in moonshine Livin' that good life Baby it's our time I quit to trying To lock your love down Just give me one shot I won't waste it now A Friday night we were faded On your lips I can taste it If I could just keep you here one more weekend A Saturday I was all in We do the sex in the morning If I could just keep you here one more weekend

 

Vertaling

Laat het gaan We kunnen naar boven gaan Verf gewoon nu in de zon Paradijs, zwemmen in moonshine Livin 'dat goede leven Baby het is onze tijd Ik stopte met het proberen Om je liefde te vergrendelen Geef me maar een schot Ik zal het nu niet verspillen Een vrijdagavond waren we vervaagd Op je lippen kan ik het proeven Als ik je hier nog een weekend kon houden Een zaterdag was ik allemaal in We doen het geslacht in de ochtend Als ik je hier nog een weekend kon houden