Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: maxïmo park Songtekst: graffiti original demo version

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: maxïmo park - graffiti original demo version ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van graffiti original demo version? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van maxïmo park! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van maxïmo park en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals graffiti original demo version .

Origineel

MAXÏMO PARK Well, that's enough I can't take anymore Right out of vision, right out of hope You work me up, just tear me down What's on your conscience nothing happens in my town I'll do graffiti if you sing to me in French What are we doing here if romance isn't dead Mind your mouth as you walk with me Take care oh ho, as you cross the street That's enough, I've had it up to here I've lost my vision, I've lost my hope You set me up, just hand me down You've lost your conscience 'cos nothing happens in my town I'll do graffiti if you sing to me in French What are we doing here if romance isn't dead Stay in line on the foreign trip Waking up when I need a lift I'll do graffiti if you sing to me in French What are we doing here if romance isn't dead Stay in line on the foreign trip Waking up, I need a lift And that's enough

 

Vertaling

MAXÏMO PARK Nou, dat is genoeg Ik kan er niet meer tegen Recht uit het zicht, recht uit de hoop Je werkt me op, gewoon afbreken Wat heb je op je geweten Er gebeurt niets in mijn stad Ik zal graffiti doen als je zingt voor mij in het Frans Wat doen we hier als de romantiek niet dood is Let op je woorden als je met mij loopt Pas op oh ho, als je de straat oversteekt Dat is genoeg, ik heb het gehad tot hier Ik heb mijn visie verloren, ik heb mijn hoop verloren Je hebt me opgeleid, geef me maar aan de hand Je hebt je geweten verloren want er gebeurt niets in mijn stad Ik doe graffiti als je in het Frans voor me zingt Wat doen we hier als de romantiek niet dood is In de rij blijven staan op de buitenlandse reis Wakker worden als ik een lift nodig heb Ik doe graffiti als je in het Frans voor me zingt Wat doen we hier als de romantiek niet dood is In de rij blijven staan op de buitenlandse reis Wakker worden, ik heb een lift nodig En dat is genoeg