Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: maycon renato Songtekst: eu acho é pouco

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: maycon renato - eu acho é pouco ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eu acho é pouco? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van maycon renato! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van maycon renato en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eu acho é pouco .

Origineel

Nanananana ôooooooo nanananana. Será que lembra daquela vez que me procurou. Quando precisava de um novo amor. Como eu fui pra você. Será que lembra o quanto eu me apaixonei. E de coração eu só me entreguei pra você, por você. Mas você não me deu tanta atenção. E agora que encontro outra paixão. Manda as amigas me procurar. Vai embora não precisa implorar. Procure outro alguém pra te consolar. Segue seu caminho e tente entender. Eu acho é pouco. Tanto que implorar por mim. Pra mim é pouco. Tudo que fizer não adianta mais. Não dá mais. Não dá mais. Eu acho é pouco. Tanto que implorar por mim. Pra mim é pouco. Dessa vez não vou, não vou mais voltar. Não dá mais. Não dá mais. Mas você não deu tanta atenção ...

 

Vertaling

Nanananana ôooooooo nanananana. Ik vraag me af of je nog die keer weet dat je naar me toe kwam. Toen je een nieuwe liefde nodig had. Hoe ik voor je was. Weet je nog hoe verliefd ik werd. En met heel mijn hart gaf ik mezelf alleen aan jou, voor jou. Maar je besteedde niet zo veel aandacht aan mij En nu dat ik een andere passie gevonden heb Je stuurt je vrienden om me te zoeken. Ga weg, je hoeft niet te smeken. Zoek iemand anders om je te troosten. Volg je pad en probeer het te begrijpen. Ik denk dat het te weinig is. Zoveel dat smeken voor mij. Voor mij is het te weinig. Alles wat je doet heeft geen zin meer. Niet meer. Niet meer. Ik denk dat het te weinig is. Zoveel dat smeken voor mij. Voor mij is het te weinig. Deze keer ga ik niet terug. Niet meer. Niet meer. Maar je lette niet zo goed op...