Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mayke ferraz Songtekst: só por te amar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mayke ferraz - só por te amar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van só por te amar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mayke ferraz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mayke ferraz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals só por te amar .

Origineel

Filho pela madrugada eu vê você chorando. Em tua provação meu filho eu estive contigo. Vê o seu deitar seu levantar eu estou ao teu lado. Sou teu companheiro fiel, eu sou teu amigo. No teu lamento, sofrimento e dor. Eu estive ao teu lado só por te amar. Não te esqueci, e não vou te deixar. Eu sou o teu abrigo para acalmar. (coro). Filho enxugue as lagrimas. Esse pranto virou vitória. Este deserto tem fim. Filho chegou sua hora. O mundo pode te rejeitar, sua mãe pode te esquecer. Todos podem dizer que não, mais filho eu estou com você. Você pensa que não tens valor e diz que eu te deixei. Você pode esquecer de mim, mais jamais te esquecerei

 

Vertaling

Zoon bij dageraad ik zie je huilen. In je beproeving, mijn zoon, ben ik bij je geweest. Zie je liggen, sta je op, ik ben aan je zijde. Ik ben je trouwe metgezel, ik ben je vriend. In je gejammer, lijden en pijn. Ik heb aan je zijde gestaan alleen omdat ik van je hou. Ik ben jullie niet vergeten, en ik zal jullie niet verlaten. Ik ben je schuilplaats om te kalmeren. (refrein). Zoon, veeg de tranen weg. Dit huilen is omgeslagen in een overwinning. Deze woestijn is voorbij. Zoon, je tijd is gekomen. De wereld kan je afwijzen, je moeder kan je vergeten. Iedereen kan nee zeggen, maar zoon, ik ben het met je eens. Je denkt dat je waardeloos bent en zegt dat ik je verlaten heb. Je kunt mij vergeten, maar ik zal jou nooit vergeten