Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mazzy star Songtekst: happy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mazzy star - happy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van happy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mazzy star! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mazzy star en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals happy .

Origineel

Field of light They hold me inside Count my stars They're all lucky in the sky There's a time When you go off the light And all my things look like someone else's memories Cold outside Burns a great big hole in my heart I just wait till you're happy And your smile makes it bright It makes it bright Sleep inside Ocean has miles It shimmers and it glows For some people I know it shines I know it shines Stay inside Don't the colors make you blind They hold me inside Count my stars Let them shine I know they shine

 

Vertaling

Veld van licht Ze houden me binnen Tel mijn sterren Ze zijn allemaal gelukkig aan de hemel Er is een tijd Wanneer je het licht uitgaat En al mijn dingen lijken op de herinneringen van iemand anders Koude buiten Brandt een groot gat in mijn hart Ik wacht gewoon tot je gelukkig bent En je glimlach maakt het helder Het maakt het helder Slaap binnen Oceaan heeft mijlen Het glinstert en het gloeit Voor sommige mensen Ik weet dat het schijnt Ik weet dat het schijnt Blijf binnen Maken de kleuren je niet blind Ze houden me binnen Tel mijn sterren. Laat ze schijnen Ik weet dat ze schijnen