Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mc duduzinho Songtekst: sem limites

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mc duduzinho - sem limites ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sem limites? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mc duduzinho! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mc duduzinho en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sem limites .

Origineel

Axé, Erê, Senhor, sempre o meu pastor,. Nada me faltará e sempre me guardar.. Por onde eu andar, não me deixa cair.. E se o dia for triste, faça ele sorrir.. E se o tempo fechou, faça nascer o sol.. Menino brilha muito, jogando seu futebol.. Eu sei, que a vida não é fácil não.. Me desculpe mãe, por essa contra mão.. Pedi perdão ao pai, mas ainda estou bem,. Pois nessa escola da vida sempre sonhei em ser alguém.. Dificuldade pra mim nunca me diminuiu.. E assim eu sigo, por todo esse Brasil.. Quem não gosta de mim, com certeza não faz falta,. O trem passa por cima se tentar pôr na mancada.. O covarde vive muito nesse mundo louco.. Mas, eu prefiro morrer, pra nascer de novo.. Sem limites, eu sempre fui um moleque sem limites.. Acostumado a viver no crime,e sem ter hora pra voltar.. Sem limites, eu sempre fui um moleque sem limites.. Acostumado a viver no regime, e sem ter hora pra voltar(2x). São Jorge protetor, tem sempre meu valor.. Eu tatuei em mim, pra nunca sentir dor.. Pai de revoluções, quem crê diga amém.. E se ele lutou, eu vou lutar também.. Vou fazer rico beijar, o pé de quem é pobre.. E quem é pobre subir, mas nunca ser esnobe.. Eu imagino um vendedor de picolé de praia,. Tendo de tudo que há de luxo dentro da sua casa.. Quem crê diga amém sempre pro nosso bem,. O mundo que nós vivemos é o mesmo do além. Não desiste não tu sabe como é que é essas palavras. É do grande chico xavier.. Sem limites, eu sempre fui um moleque sem limites.. Acostumado a viver no regime, e sem ter hora pra voltar.. Sem limites, sempre fui um moleque sem limites.. Acostumado a viver no regime, e sem ter hora pra voltar.(2x)

 

Vertaling

Axé, Erê, Heer, altijd mijn herder. Het zal mij aan niets ontbreken en zal altijd over mij waken... Waar ik ook ga, laat me niet vallen... En als de dag triest is, laat hem dan glimlachen... En als het weer gesloten is, laat de zon opkomen... Jongen schijnt helder, speelt zijn voetbal... Ik weet dat het leven niet makkelijk is. Het spijt me, mam, voor de achterbaksheid... Ik vroeg papa om vergiffenis, maar ik ben nog steeds in orde. Want in deze school van het leven droomde ik er altijd van iemand te zijn... Moeilijkheden hebben me nooit minder gemaakt... En zo volg ik, door heel Brazilië... Wie houdt er niet van mij, ik word zeker niet gemist,... De trein gaat over de kop als je probeert er een puinhoop van te maken... De lafaard leeft veel in deze gekke wereld... Maar, ik sterf nog liever, dan dat ik opnieuw geboren word... Geen grenzen, ik ben altijd een kind zonder grenzen geweest... Gewend om in de criminaliteit te leven, en geen tijd om terug te komen... Geen grenzen, ik ben altijd een kind zonder grenzen geweest... Gewend om in het regime te leven, en geen tijd om terug te komen (2x). Saint George beschermer, heb altijd mijn waarde... Ik tatoeëerde op mij, om nooit pijn te voelen... Vader der revoluties, wie gelooft, zeg amen... En als hij vecht, vecht ik ook... Ik ga rijke mensen de voeten van arme mensen laten kussen... En arme mensen klimmen omhoog, maar wees nooit snobistisch... Ik stel me een ijslollyverkoper op het strand voor. met alles wat luxueus is in zijn huis... Die gelooft zeg altijd amen voor ons welzijn,. De wereld waarin wij leven is dezelfde als die aan gene zijde. Geef niet op, je weet wat die woorden betekenen. Het is van de grote Chico Xavier... Zonder grenzen, ik ben altijd een kind zonder grenzen geweest... Gewend om in het regime te leven, en geen tijd te hebben om terug te komen... Zonder grenzen, ik ben altijd een kind zonder grenzen geweest... Gewend om onder een regime te leven, en geen tijd hebben om terug te komen.(2x)