Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mc g15 Songtekst: a putaria começou

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mc g15 - a putaria começou ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a putaria começou? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mc g15! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mc g15 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a putaria começou .

Origineel

Hoje nós tá cheio de mulher. A putaria começou. Os invejosos falam que é sorte, mas eu digo caô. Porque eu não posso fazer nada. Se o meu bagulho andou. Hoje elas senta, senta, senta sem caô. Na minha pica meu amor. Hoje elas senta sem caô. Na minha pica meu amor

 

Vertaling

Vandaag zitten we vol met vrouwen. Het hoereren begon. De afgunstigen zeggen dat het geluk is, maar ik zeg fuck. Omdat ik niets kan doen. Als mijn shit begon. Vandaag zitten ze, zitten, zitten zonder stront. Op mijn pik, mijn liefste. Vandaag zitten ze zonder shit. Op mijn pik mijn liefste