Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mc g15 Songtekst: portãozinho

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mc g15 - portãozinho ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van portãozinho? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mc g15! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mc g15 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals portãozinho .

Origineel

Ela fica só de portãozinho. Não liga pra sair. Ela só fica no Whatsapp. Tá raro de encontrar uma mina assim. Acho que eu consegui. Eu encontrei você. E essa eu vou tratar igual rainha. Apresentar à minha família. Vou te surpreender. E quando acordar no outro dia. Vai me chamar de vida. Que eu sou de fortalecer. Nessa eu vou dar várias linguadinha. Botar na bocetinha. Vou te surpreender. E quando acordar no outro dia. Não explana pras amiga. Se não elas vão querer. Nessa eu vou dar várias linguadinha. Botar na bocetinha. Vou te surpreender. E quando acordar no outro dia. Não explana pras amiga. Se não elas vão querer. Se não elas vão querer. Se não elas vão querer

 

Vertaling

Ze blijft gewoon bij de poort. Belt niet om uit te gaan. Ze blijft alleen in WhatsApp. Het is zeldzaam om zo'n meisje te vinden. Ik denk dat ik het gedaan heb. Ik heb je gevonden. En deze ga ik behandelen als een koningin. Stel haar voor aan mijn familie. Ik ga je verrassen. En als je de volgende dag wakker wordt. Je zult me leven noemen. Dat ik sterk ben. Ik ga je meerdere keren tongen. Ik stop hem in je kutje. Ik zal je verrassen. En als je de volgende dag wakker wordt. Vertel het niet aan je vrienden. Anders willen ze wel. Ik ga je meerdere keren tongen. Ik stop hem in je kutje. Ik zal je verrassen. En als je de volgende dag wakker wordt. Vertel het niet aan je vrienden. Anders willen ze wel. Zo niet, dan zullen ze het willen. Als ze dat niet doen, willen ze het wel.