Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mc g7 Songtekst: tu me ama porque tu me mama (part. mr. catra)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mc g7 - tu me ama porque tu me mama (part. mr. catra) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tu me ama porque tu me mama (part. mr. catra)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mc g7! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mc g7 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tu me ama porque tu me mama (part. mr. catra) .

Origineel

(Catra). É o Catra e o G7, perguntando pras insanas. Tu me ama porque tu me mama,. ou me mama porque tu me ama? (3x). (G7). Responde sinceramente, mina agora tu não me enagana. Tu me ama porque tu me mama,. ou me mama porque tu me ama? (2x). (Catra). Eu não quero ouvir caô. seja maneira, seja bacana.. Será que é assovio ou será que tu chupa cana?. Tu me ama porque tu me mama,. ou me mama porque tu me ama? (2x). (G7). Quimica perfeita a gente tem na cama. Tu é uma mina braba, faz de tudo e não reclama. Te trato como princesa, te trato como uma dama. Mas vou te perguntar, fala a verdade não me engana. Tu me ama porque tu mama,. ou me mama porque tu me ama?. É o Mr. Catra e o G7. Tu me ama porque tu me mama,. ou me mama porque tu me ama?. (Catra). Mina fiquei intrigado, e não desvendei a trama. Fui no pastor, fui no pai de santo, fui rabeiro e fui na cigana.. Tu me ama porque tu me mama,. ou me mama porque tu me ama? (2x). (G7). Responde sem drama. (Catra e G7). Tu me ama porque tu me mama,. ou me mama porque tu me ama? (2x)

 

Vertaling

(Catra). Het zijn Catra en G7, die het krankzinnige vragen. Hou je van me omdat je me pijpt, of zuig je me omdat je van me houdt? (3x). (G7). Antwoord me eerlijk, meisje, nu maak je geen grapje. Hou je van me omdat je van me houdt,. of hou je van me omdat je van me houdt? (2x). (Catra). Ik wil niets horen. Wees cool, wees aardig... Is dat een fluitje of ben je aan het riet zuigen? Hou je van me omdat je me pijpt, of zuig je me omdat je van me houdt? (2x). (G7). We hebben een perfecte chemie in bed. Je bent een stoere meid, je doet alles en klaagt niet. Ik behandel je als een prinses, ik behandel je als een dame. Maar ik vraag je, vertel me de waarheid, je houdt me niet voor de gek. Hou je van me omdat je zuigt, of zuig je me omdat je van me houdt? Het is Mr. Catra en G7. Hou je van me omdat je van me houdt of omdat je van me houdt? (Catra). Ik was geïntrigeerd, en ik kon niet achter het plot komen. Ik ging naar de predikant, ik ging naar de heilige vader, ik ging naar de rabbi en ik ging naar de zigeuner. Hou je van me omdat je me zuigt, of zuig je me omdat je van me houdt? (2x). (G7). Antwoord zonder drama. (Catra en G7). Hou je van me omdat je van me houdt,. of hou je van me omdat je van me houdt? (2x)