Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mc godo Songtekst: mundo cruel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mc godo - mundo cruel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mundo cruel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mc godo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mc godo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mundo cruel .

Origineel

Como eu queria ser anjo só por um dia. Livrar os amigos dessa tal vida maldita. Como eu queria que tds tivessem sorte infelizmente. Muitos trombaram com a morte. Como eu queria ter um minuto com Deus. Entrar no céu reever os amigos meus. Infelizmente sou um nobre pecador. Mais um na luta brasileiro sonhador. Por muito tempo eu vivi na escuridão. Muitas vezes senti sangrar o meu coração. Fico pensando porque o destino é cruel. Será que eu vou ter um lugarzinho no céu. Cada tombo que eu levei me serviu de exemplo. Muitos não me conhecem mas fazem meu julgamento. Não morrerei pra quem me ama de verdade não chore. Não aqui só tô de passagem. Refrão. Mundo cruel nem sei sobre meu destino. Porque tão cedo Deus levou de mim tantos amigos. Mundo sem fim tão distante cria solidão. Peço ao senhor que livre eles da escuridão

 

Vertaling

Ik wou dat ik voor één dag een engel kon zijn. Bevrijd de vrienden van dit zogenaamde vervloekte leven. Hoe ik wilde dat iedereen geluk had, helaas. Velen struikelden met de dood. Hoe graag ik een minuutje met God wilde hebben. Om in de hemel te komen en mijn vrienden weer te zien. Helaas ben ik een nobele zondaar. Nog één in de strijd van de Braziliaanse dromer. Lange tijd heb ik in duisternis geleefd. Vele malen voelde ik mijn hart bloeden. Ik vraag me af waarom het lot wreed is. Zal ik een plaats in de hemel hebben? Elke tuimeling die ik maakte, diende als voorbeeld voor mij. Velen kennen mij niet, maar zij vellen mijn oordeel. Ik zal niet sterven, want zij die echt van me houden, huilen niet. Ik ben niet gewoon op doorreis. Refrão. Wrede wereld, ik ken niet eens mijn lot. Omdat God me zo snel zoveel vrienden ontnam. Een wereld zonder einde, zo ver weg, creëert eenzaamheid. Ik vraag de Heer om hen te bevrijden van de duisternis