Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mc guime Songtekst: minha origem

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mc guime - minha origem ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van minha origem? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mc guime! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mc guime en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals minha origem .

Origineel

Se o dj bala tá tocando a concorrencia passa mal. Esse é o som eficiente é o funk original. Sabe porque ? há. Vai segurando que nois tá pesado em quatro minutos da sua atenção. Da licença pro guime mandar a mensagem é o som do tamborzão. música nova que eu vim demonstrar cantando e buscando o primeiro lugar. O senhor é meu pastor.... E nada me faltará (2x). Sabe porque? há. Eu sou humilde sou batalhador. Também tenho os meus erros sou filho de Deus. Nunca esqueço da minha origem pois minha origem nunca me esqueçeu. Pela humildade simplicidade força de vontade hoje eu estou aqui. E com as pedras que me atiraram o meu castelo eu já construi(2x). E com as pedras que me atiraram o meu castelo eu já construi. E com as pedras que me atiraram hoje formou o guime mc. Sabe porque?. Cantando e rimando com inteligencia igual água por água pura transparencia. Desde minha adolecencia no papo de rima tenho experiencia. Sem querer me exibir ou coisa do tipo querer me mostrar. Mais se eu não desse valor pro talento poucos iriam me valorizar. Pelo que eu sou pelo que vivi pela lágrima e riso do meu dia-dia. Deus sempre estaria ao meu lado e eu conto nos dedos alguns da minha famílias. A vida é louca e eu sou mais louco de subir no palco e falar a realidade. Não sou daqueles que finge ser outros passa na tv e vira celebridade. Se tá gostando continua ouvindo se não tá gostando não vou te obrigar. Cada macaco tá no teu galho então vai caçar o teu lugar. Esse som aqui é só para os fortes que não são dependente de sorte. Que não entre em choque pra morte que sabemos que Jesus é nosso suporte. Tenho poucos amigos porém verdadeiros que estão ao meu lado nessa caminhada. Quando eu presiso de um qualquer ou quando estou com area vip reservada. Antes só doque mal acompanhado longe da inveja e de recalcado. Que só quer ver o teu mau sempre pensando em atrazar o teu lado. Quatro e quarenta e sete da manhã eu compondo essa letra pra tu conhecer. E minha voz repercutindo esse é o som do mc guime. Eu sou humilde sou batalhador. Também tenho os meus erros sou filho de deus. Nunca esqueço da minha origem pois minha origem nunca me esqueçeu. Pela humildade simplicidade força de vontade hoje eu estou aqui. E com as pedras que me atiraram o meu castelo eu já construi(2x). E com as pedras que me atiraram o meu castelo eu já construi. E com as pedras que me atiraram hoje formou o guime mc. Injuriado revoltado em saber sobre uns acontecidos. Quando tu pensa que tá suave. Do nada vish! se tá em perigo. Sempre plantando para poder colher. Sempre colhendo para plantar mais. E se você não bota uma fé. Fica suave que eu vou atrás. Eu sou humilde sou batalhador. Também tenho os meus erros sou filho de deus. Nunca esqueço da minha origem pois minha origem nunca me esqueçeu. Pela humildade simplicidade força de vontade hoje eu estou aqui. E com as pedras que me atiraram o meu castelo eu já construi(2x). E com as pedras que me atiraram o meu castelo eu já construi. E com as pedras que me atiraram hoje formou o guime mc

 

Vertaling

Als de dj bala speelt, gaat de wedstrijd slecht. Dit is de efficiënte sound is de originele funk. Weet je waarom? Ik ga mijn handen op je leggen, ik ga je aandacht krijgen. Het is het geluid van de trommels. Nieuwe muziek die ik in de eerste plaats zingend kwam demonstreren. De Heer is mijn herder.... En ik zal nooit (2x) willen. Weet je waarom? Dat is er. Ik ben nederig, ik ben een vechter. Ik heb ook mijn fouten, ik ben een kind van God. Ik vergeet nooit mijn afkomst omdat mijn afkomst mij nooit vergat. Ik ben hier vandaag door nederigheid, eenvoud en wilskracht. E com as pedras que me atiraram o meu castelo eu já construi (2x). En met de stenen die naar me werden gegooid, heb ik mijn kasteel al gebouwd. En met de stenen die naar mij werden gegooid, vormde hij vandaag de guime mc. Weet je waarom? Zingen en rijmen met intelligentie als water voor water, pure transparantie. Ik heb ervaring met rijmen sinds ik een tiener was. Ik wil niet opscheppen of zoiets. Maar als ik geen waarde zou hechten aan talent, zouden weinigen mij waarderen. Ik ben degene die de tranen en het gelach van mijn dag-tot-dag meemaakte. God zou altijd aan mijn zijde zijn en ik tel op mijn vingers sommige van mijn families. Het leven is gek en ik ben nog gekker om op het podium te staan en de realiteit te spreken. Ik ben niet een van die mensen die zich op TV voordoet als iemand anders en een beroemdheid wordt. Als je het leuk vindt, blijf luisteren, als je het niet leuk vindt, zal ik je niet dwingen. Als je het leuk vindt, blijf luisteren, als je het niet leuk vindt, zal ik je niet dwingen. Dit geluid hier is alleen voor de sterken die geen pech hebben. Ik weet dat Jezus onze steun is. Ik heb weinig maar echte vrienden die aan mijn zijde staan in deze wandeling. Als ik iets nodig heb of als ik met gebied vip gereserveerd ben. Beter alleen dan slecht begeleid weg van de afgunstigen en recalcitrante. Die alleen maar wil zien hoe slecht je altijd denkt om jouw kant te vertragen. Om kwart voor zeven 's ochtends componeer ik deze tekst voor jou om te weten. En mijn stem die dit echoot is het geluid van mc guime. Ik ben nederig, ik ben een vechter. Ik heb ook mijn fouten ik ben een kind van God. Ik vergeet nooit mijn afkomst omdat mijn afkomst mij nooit vergat. Ik ben hier vandaag door nederigheid, eenvoud en wilskracht. E com as pedras que me atiraram o meu castelo eu já construi (2x). En met de stenen die naar me werden gegooid, heb ik mijn kasteel al gebouwd. En met de stenen die ze vandaag naar me gooiden vormde hij de guime mc. Gewond, opstandig, om te weten wat er gebeurd is. Als je denkt dat je soft bent. Uit het niets ben je in gevaar. Altijd planten om te kunnen oogsten. Altijd oogsten om meer te planten. En als je geen geloof hebt. Ik ga er achteraan. Ik ben nederig, ik ben een vechter. Ik heb ook mijn fouten, ik ben een kind van God. Ik vergeet nooit mijn afkomst omdat mijn afkomst mij nooit vergat. Door nederigheid, eenvoud en wilskracht ben ik hier vandaag. E com as pedras que me atiraram o meu castelo eu já construi (2x). En met de stenen die naar me werden gegooid, heb ik mijn kasteel al gebouwd. En met de stenen die vandaag naar me werden gegooid vormde de guime mc