Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mc hariel Songtekst: noite cai

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mc hariel - noite cai ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van noite cai? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mc hariel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mc hariel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals noite cai .

Origineel

Hey. Fiz mó corre pra te ver. Tamo aqui. Simples momentos que velem muito mais. Que qualquer baile ou o melhor rolé. Sei que a nossa sintonia vibra paz. Calma!. Não se emociona. Calma!. Não me questiona. Calma!. Não me menciona. Tô de carona, se é de nave que tu se impressiona. Vaza!. Mais, mais toda vez que a noite cai. Nem me lembro disso saio no perdido. Acho que eu quero viver!. Mais, mais, mais, mais. Toda vez que a Lua cai. Eu não lembro disso. Não é, que não valorizo só quero viver. Sem precisar sequestrar. Tô com duas modelos de refém. E se for para ir além. Essa noite eu não vou me preocupar!. Depois de um show lotado com as duas modelo eu trabalhei. E quando eu saio de casa eu saio. Sem hora para voltar. Tô com meu Dj do lado. O bonde dos aliados. Vem que nós ta preparado. E o que cê quiser nós ta querendo em dobro. Luan Hensin importado. Deixa o clima perfumado. Investir meu talento em papéis. Tô com bolso bolado de ouro. Mais, mais, mais, mais. Toda vez que a noite cai. Fico louco. Mais, mais, mais, mais. Toda vez que a noite cai. Vem, bola outro. Mais, mais, mais, mais. Toda vez que a noite cai. Nóis deixa o copo um pouco mais roxo. Mais, mais, mais, mais. Toda vez que a noite cai. Olha no meu celular. Ela tá me ligando de novo. Ela tá me ligando de novo. Ela tá me ligando de novo. Ela tá me ligando de novo

 

Vertaling

Hé, man. Ik rende de hele weg om je te zien. Ik ben hier. Eenvoudige momenten die veel verder gaan. dan een dans of het beste feest. Ik weet dat we op vrede uit zijn. Kalmeer. Niet emotioneel worden. Kalmeer. Twijfel niet aan me. Kalmeer. Noem mij niet. Ik ben aan het liften, als het een schip is waar je van onder de indruk bent. Ga weg! Meer, meer elke keer als de nacht valt. Ik weet niet eens meer dat ik verdwaald ben. Ik denk dat ik wil leven! Meer, meer, meer, meer. Elke keer als de maan valt. Dat herinner ik me niet. Het is niet dat ik het niet waardeer, ik wil gewoon leven. Je hoeft niet te ontvoeren. Ik houd twee modellen gegijzeld. En als het nog verder moet gaan. Vanavond zal ik me geen zorgen maken! Na een drukke show met twee modellen heb ik gewerkt. En als ik thuis vertrek, vertrek ik. Geen tijd om terug te komen. Ik heb mijn DJ aan de kant. De tram van bondgenoten. We zijn klaar voor je. En wat je ook wilt, we willen het dubbel. Geïmporteerde Luan Hensin. Laat de stemming geparfumeerd zijn. Investeer mijn talent in papieren. Ik heb een zak vol goud. Meer, meer, meer, meer. Elke keer als de nacht valt Ik word gek. Meer, meer, meer, meer. Elke keer als de nacht valt. Kom, nog een bal. "Meer, meer, meer, meer. Elke keer als de nacht valt. We maken het glas een beetje paarser. Meer, meer, meer, meer. Elke keer als de nacht valt. Kijk op mijn mobiele telefoon. Ze belt me weer. Ze belt me weer. Ze belt me weer. Ze belt me weer.