Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mc illana Songtekst: pra te provocar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mc illana - pra te provocar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pra te provocar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mc illana! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mc illana en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pra te provocar .

Origineel

OOhh. Eu te dei amor, você não deu moral. Agora que perdeu, se arrependeu. Quando eu te dizia pra me dar valor. Você não quis saber, falava que é Caô. Agora se arrepende e quer voltar atrás. Hoje eu te falo, eu que não quero mais. Quando me ver rebolando. Jogando o cabelo e chamando atenção. Pode ficar louquinho, se liga novinho. Hoje eu não quero não. Essa dança é boa!. Hoje eu vou rebolar. Eu vou mordendo a boquinha. deslizando a cinturinha Pra Te Provocar. AAh woow Só Pra Te Provocar. Woow Só Pra Te Provocar. Eu te dei amor, você não deu moral. Agora que perdeu, se arrependeu. Quando eu te dizia pra me dar valor. Você não quis saber e falava que é Caô. Agora se arrepende e quer voltar atrás. Hoje eu te falo, eu que não quero mais. Quando me ver rebolando. Jogando o cabelo e chamando atenção. Pode ficar louquinho, se liga novinho. Hoje eu não quero não. Essa dança é boa!. Hoje eu vou rebolar. Eu vou mordendo a boquinha. deslizando a cinturinha Pra Te Provocar. AAh woow Só Pra Te Provocar. Woow Só Pra Te Provocar. AAh woow Só Pra Te Provocar. Woow Só Pra Te Provocar. Quando me ver rebolando. Jogando o cabelo e chamando atenção. Pode ficar louquinho, se liga novinho. Hoje eu não quero não. Essa dança é boa!. Hoje eu vou rebolar. Eu vou mordendo a boquinha. deslizando a cinturinha Pra Te Provocar. AAh woow Só Pra Te Provocar. Woow Só Pra Te Provocar. AAh Só Pra Te Provocar. Pra te ver delirar!. Pra te ver delirar!. Pra te ver delirar!

 

Vertaling

OOhh. Ik gaf je liefde, je moraalde niet. Nu dat je verloren hebt, heb je er spijt van. Toen ik je zei me te waarderen Het kon je niet schelen, je zei dat het onzin was. Nu heb je spijt en wil je terug. Vandaag zeg ik je, dat ik dat niet meer wil. Als je me ziet rondrollen Met mijn haar gooien en aandacht trekken. Je kunt gek worden. Zet hem aan, jongeman. Ik wil vandaag niet. Deze dans is goed! Vandaag ga ik rondrollen. Ik bijt op m'n mond, glijd van m'n middel, gewoon om je te plagen. AAh, woow, woow, woow, woow, woow, woow, woow, woow. Woow, woow, woow, woow, woow, woow, gewoon om je te plagen. Ik gaf je liefde, je nam het niet aan Nu dat je verloren hebt, heb je er spijt van Toen ik je zei me te waarderen Het kon je niet schelen en je zei dat het onzin was. Nu heb je spijt en wil je terug. Vandaag zeg ik je, dat ik dat niet meer wil. Als je me ziet rondrollen Met mijn haar gooien en aandacht trekken. Je kunt gek worden, echt jong. Vandaag wil ik dat niet. Deze dans is goed! Vandaag ga ik rondrollen. Ik bijt op m'n mond, glijd van m'n middel, gewoon om je te plagen. AAh, woow, woow, woow, woow, woow, woow, woow, woow. Woow, woow, woow, woow, woow, woow, woow, gewoon om je te plagen. Ik plaag je maar wat. Woow woow, woow, woow, woow, woow, woow, woow, woow When you see me rollin En ik ben zo trots op je, ik ben zo trots op je Je kunt gek worden, zet 'm op jongeman. Ik wil vanavond niet. Deze dans is goed. Vandaag ga ik rondrollen. Ik bijt op m'n mond, glijd van m'n middel, gewoon om je te plagen. AAh, woow, woow, woow, woow, woow, woow, woow, woow. Woow, woow, woow, woow, woow, woow, woow, gewoon om je te plagen. AAh, gewoon om je te plagen. Om je ijlend te zien. Om je te zien freak, om je te zien freak, om je te zien freak, om je te zien freak Om je te zien freakin' freakin' out