Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mc livinho Songtekst: foi bom

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mc livinho - foi bom ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van foi bom? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mc livinho! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mc livinho en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals foi bom .

Origineel

Falou que foi bom, nóis coisou suave. Tava ouvindo um som lavando minha nave. tele cel um plin. , selfie me chamando. Mandei bem assim já que eu tô encostando. Mas só que eu sou ruim, falou pra ela. Vou na gata ali, depois meto a perna. Passei na minha mina pra busca meus kit. Tu me demitiu, agora senta e assiste. Tô tão adiantado que o impedimento é certo. Não é reunião mais gosto de todas por perto. Me tirou da escola o assunto era o meu. Agora a fase dois na rua é eu. Tô tão adiantado que o impedimento é certo. Não é reunião mais gosto de todas por perto. Me tirou da escola o assunto era o meu. Agora a fase dois na rua é eu. Falou que foi bom, nóis coisou suave. Tava ouvindo um som lavando minha nave. tele cel um plin selfie me chamando ,. Mandei bem assim já que eu tô encostando. Mas só que eu sou ruim, falou pra ela. Vou na gata ali, depois meto a perna. Passei na minha mina pra busca meus kit. Tu me demitiu, agora senta e assiste. Tô tão adiantado que o impedimento é certo. Não é reunião mais gosto de todas por perto. Me tirou da escola o assunto era o meu. Agora a fase dois na rua é eu. Tô tão adiantado que o impedimento é certo. Não é reunião mais gosto de todas por perto. Me tirou da escola o assunto era o meu. Agora a fase dois na rua é eu

 

Vertaling

Hij zei dat het goed was, we deden het gladjes. Ik luisterde naar een geluid dat mijn schip waste. Een selfie roept me. Ik stuurde het deze kant op omdat ik aan de kant sta. Maar ik ben slecht, zei hij tegen haar. Ik ga naar dat meisje daar, dan pak ik het been. Ik ging naar mijn meisje om mijn kit te halen. Je hebt me ontslagen, ga nu zitten en kijk. Ik lig zo ver voor op schema dat de belemmering zeker is. Het is geen reünie, maar ik mag ze allemaal wel. Je hebt me van school gehaald, het was mijn zaak. Nu ben ik de tweede fase op straat. Ik ben zo ver vooruit dat de belemmering zeker is. Het is geen vergadering, maar ik vind ze allemaal leuk. Hij haalde me van school, het onderwerp was van mij. Nu ben ik de tweede fase op straat. Hij zei dat het goed was, we deden het gladjes. Tava luisterend naar een geluid dat mijn schip wast. tele cel een plin selfie roept me,,. Ik heb goed gestuurd, zodat ik aan de kant ga. Maar ik ben slecht, zei hij tegen haar. Ik ga naar dat meisje daar, en dan ga ik mijn been erin zetten. Ik ging naar mijn meisje om mijn kit te halen. Je hebt me ontslagen, ga nu zitten en kijk. Ik lig zo ver voor op schema dat de belemmering zeker is. Het is geen reünie, maar ik mag ze allemaal wel. Je hebt me van school gehaald, het was mijn zaak. Nu ben ik de tweede fase op straat. Ik ben zo ver vooruit dat de belemmering zeker is. Het is geen vergadering, maar ik vind ze allemaal leuk. Hij haalde me van school, het onderwerp was van mij. Nu ben ik de tweede fase op straat